Célkitűzésünk, küldetésünk és víziónk

Vitathatatlan piacvezetőként célunk, hogy vezető szerepet vállaljunk az egészséges gazdaság felé vezető úton.

Célkitűzésünk

Vezető szerepet vállalunk az egészséges gazdaság felé vezető úton

Globalizált gazdaságunkban versenyelőnyt jelent, hogy az Intrum Európa 24 országában van jelen, és átfogó szakértelmünk lehetővé teszi a hatékony piaci működést. A globális és helyi megoldások ötvözése lehetővé teszi, hogy megismerjük megbízóink és ügyfeleink helyzetét és üzleti tevékenységét. Személyre szabott megoldásokat kínálunk és minden esetben támogatjuk ügyfeleinket a hitelkockázat és a fizetőképesség felmérésével. 160 taggal rendelkező partneri hálózatuk révén szolgáltatásaink a világ minden részén elérhetővé váltak.

Irányt mutatunk a fenntartható gazdaság felé magánszemélyeknek, cégeknek, és a társadalom egészének. Hisszük, hogy az időben történő fizetés előfeltétele a cégek és vállalatok növekedésének. A fenntartható gazdaság alapja a magas színvonalú életminőség kialakítása, melynek köszönhetően az embereknek lehetőségük nyílik megvalósítani álmaikat és céljaikat. Tevékenységünk által munkahelyeket teremtünk, mely élénkíti a gazdasági növekedést.

 

Küldetésünk

Elősegítjük a vállalatok jó teljesítményét azáltal, hogy törődünk az ügyfeleikkel.

Az Intrum kintlévőség-kezelési szolgáltatásainak köszönhetően a cégek könnyebben hozzájuthatnak eladott termékeik vagy szolgáltatásaink ellenértékéhez. Több mint 80 000 cég növekedését tesszük lehetővé iránymutatásunknak köszönhetően. Célunk, hogy közös értékeket teremtsünk az üzleti világ és a társadalom számára. Közös érdek, hogy a cégek időben hozzájussanak termékeik vagy szolgáltatásaik ellenértékéhez, az ügyfelek pedig megszabaduljanak a tartozás terhétől. Célunk, hogy tartós eredményeket érjünk el és az államigazgatási szervekkel és más érintettekkel partnerségben megteremtsük az egészséges gazdaság alapjait.

Az Intrum Európa 24 országában van jelen, és kiterjedt partneri hálózata révén világszerte támogatja a kis- és középvállalkozásokat, valamint a nagyvállalatokat. Ügyfeleink véleményére alapozva szeretnénk megérteni az egyéni helyzeteket, szempontokat, és a méltóságos, tiszteletteli bánásmódot képviselünk nem csak megbízóinkkal, de ügyfeleikkel és saját munkatársainkkal szemben. Ez az érték megteremti a bizalomra épülő, hosszútávú kapcsolatok ápolását megbízóival.

Az Intrum 2017-ben született meg az Intrum Justitia és a Lindorff egybeolvadásával. Egyesített vállalatcsoportként hatékony megoldásokat és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk szem előtt tartva az etikus, értékalapú magatartást. Szakértelmünknek és globális lefedettségünknek köszönhetően piacvezetővé váltunk Európa credit management piacán.

 

Víziónk

To be trusted and respected by everyone who provide or receives credit

Piaci pozíciónk felelősséget is jelent. Munkánkat csak akkor tudjuk hatékonyan végezni, ha megőrizzük megbízóink bizalmát, ezért fontos az számunkra, hogy példát mutassunk az iparág többi szereplőjének. Nem csak arra koncentrálunk, amiben a legjobbak vagyunk, hanem az etikus viselkedést is szem előtt tartjuk. Arra törekszünk, hogy tevékenységünk során megfeleljünk a legmagasabb elvárásoknak és munkánkat kiemelkedő professzionalizmus övezze.

Célunk, hogy a hozzánk forduló ügyfeleink bizalmát és tiszteletét elnyerjük. Megbízóink és ügyfeleink növekedését biztosító megoldásokat nyújtunk. Értéket teremtünk ügyfeleink, megbízóink, részvényeseink és az egész társadalom számára. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy jobbá váljunk, és hogy a legjobbat hozzuk ki egymásból. Jövőnket egyénenként és csapatként folyamatosan fejlődve alakítjuk, értéket teremtve megbízóink és ügyfeleik számára. A körülöttünk lévő folyamatos változás mellett az egészséges gazdaság fenntartására törekszünk.