Ismerjen meg minket!

Elkötelezettek vagyunk a jövő igényeire támaszkodó és azt formáló megoldások iránt, melyet a követeléskezelés globális piacának gyors változása ösztönöz. A piaci trendek ismerete és a külső változásokhoz való alkalmazkodás mellett folyamatosan dolgozunk szolgáltatásaink fejlesztésén, hogy megfeleljünk megbízóink és ügyfeleink elvárásainak. Az Intrum nem elégszik meg a közepes megoldásokkal, célunk, hogy az életet megkönnyítő megoldásokat találjuk meg. Éppen ezért olyan munkatársakat keresünk, akik a kihívásokban a lehetőséget látják.

Az Intrum munkájának középpontjában az ember áll: nekünk munkatársaink, ügyfeleink és megbízóink a legfontosabbak.

Európa 23 országában vagyunk jelen, és több mint 8000 tehetséges munkatársunkkal folyamatosan arra törekszünk, hogy meghaladjuk a piaci elvárásokat. Európa piacvezető követeléskezelő vállalata vagyunk, ezért nap mint nap kihívás elé állítjuk, fejlesztjük módszereinket, hogy megújítsuk az iparágat. Értékeink meghatározzák üzleti szemléletünket és azt, ahogyan együtt dolgozunk.


Bontakoztassa ki velünk az Önben rejlő lehetőségeket!

Vonzza az innováció, az új piacokon való megjelenés, szívesen részt venne a követeléskezelési szolgáltatások fejlesztésében? Tettre kész, elkötelezett, eredményorientált? Élvezi a folyamatos kihívásokat és arra törekszik, hogy a legjobbat hozza ki magából? Ha válasza igen, csatlakozzon az Intrumhoz, ahol elérheti céljait!