Csatlakozz a Zsebpénzügyes Alumni csapatához, és indítsd be a karriered!

Csatlakozz a Zsebpénzügyes Alumni csapatához, és indítsd be a karriered!

Az Intrum 2017 óta rendezi meg a középiskolás korosztályt megszólító pénzügyi vetélkedőjét, amellyel a felnövekvő generációk pénzügyi tudatosságát szeretnék növelni. Eltökélt szándékuk, hogy a résztvevőket ne csak a verseny során, hanem azt követően is támogassák a tehetségük kibontakoztatásában. Ez az igény hívta életre az Alumni programot, ami számos előnnyel szolgál a volt Zsebpénzügyesek számára.

Mit kell tudni a Zsebpénzügyesről?

A Zsebpénzügyes vetélkedő központi témája a pénzügyi tudatosság, célja pedig, hogy bővítse a diákok pénzügyi-gazdasági ismereteit és terjessze a tudatos pénzügyi gondolkodást.

Ahhoz azonban, hogy egy fiatal sikeresen indulhasson neki a "nagybetűs" életnek, nem elég kizárólag a pénzügyi ismeretekben jártasnak lenni. Ezért a 2021-ben megújuló vetélkedő az Életügyek alcímet kapta.

Az Életügyek egy gyűjtő kifejezés, amely magában foglalja mindazt a tudást, amire szükség lehet ahhoz, hogy sikeressé és tudatossá váljunk az életben, legyen szó arról, hogy hogyan kell kitölteni egy készpénzátutalási megbízást, vagy akár arról, hogy milyen feltételek mellett vállalható diákmunka. 

A tartalom mellett a forma is megújult, hiszen az eddigieknél még izgalmasabb fordulók keretében adhatnak számot felkészültségükről a versenyzők.

Mi az a Zsebpénzügyes Alumni és ki lehet tagja?

Közösséghez tartozni jó, de gyakran nehéz megtalálni a hasonló érdeklődéssel bíró embereket. A Zsebpénzügyes Alumni tagjaként a fiatal, pénzügyek iránt érdeklődők között lehetsz, akik jövőjét nagy lelkesedéssel segíti az Intrum. Az Alumniba azon csapatok tagjai kaphatnak felvételt, akik eljutottak a Zsebpénzügyes élő döntőjébe.

Miért jó, ha tag vagyok?

Tagként szakmai és tanulmányi lehetőségeket osztunk meg veled, amikkel egyébként nem biztos, hogy találkoznál. Így tutira nem fogsz lemaradni a projekt- és ösztöndíjlehetőségekről, valamint diákmunkához is könnyebben jutsz hozzá. (A diákmunka-lehetőségekről ezen a linken találsz több információt.) Az Alumnisok nemcsak a diákmunkára való jelentkezéskor, hanem az egyetemisták, friss diplomások számára létrehozott gyakornoki programban is előnyt élveznek!

Hogyan értesülsz a lehetőségekről?

E-mail lista formájában fogjuk eljuttatni számodra a legfrissebb híreket.

Például azt a hírt, hogy február 17-ig jelentkezhetsz a nemzetközi gyakornoki programunkba! A programról ezen a linken tudhatsz meg többet, míg a jelenleg kiírt lehetőségről itt tájékozódhatsz.

Hogyan lehetsz tag?

Részt vettél a Zsebpénzügyes versenyben? Remek, már meg is vagy az első lépéssel! A következő lépésben töltsd ki a Zsebpénzügyes Alumni jelentkezési ívet, és kész is vagy