Csatlakozz a Zsebpénzügyes Alumni csapatához, és indítsd be a karriered!

Csatlakozz a Zsebpénzügyes Alumni csapatához, és indítsd be a karriered!

Az Intrum 2017 óta rendezi meg a középiskolás korosztályt megszólító pénzügyi vetélkedőjét, amellyel a felnövekvő generációk pénzügyi tudatosságát szeretnék növelni. Eltökélt szándékuk, hogy a résztvevőket ne csak a verseny során, hanem azt követően is támogassák a tehetségük kibontakoztatásában. Ez az igény hívta életre az Alumni programot, ami számos előnnyel szolgál a volt Zsebpénzügyesek számára.

Mi az a Zsebpénzügyes Alumni és ki lehet tagja?

Közösséghez tartozni jó, de gyakran nehéz megtalálni a hasonló érdeklődéssel bíró embereket. A Zsebpénzügyes Alumni tagjaként a fiatal, pénzügyek iránt érdeklődők között lehetsz, akik jövőjét nagy lelkesedéssel segíti az Intrum. Az Alumniba azon csapatok tagjai kaphatnak felvételt, akik eljutottak a Zsebpénzügyes élő döntőjébe.

Miért jó, ha tag vagyok?

Tagként szakmai és tanulmányi lehetőségeket osztunk meg veled, amikkel egyébként nem biztos, hogy találkoznál. Így tutira nem fogsz lemaradni a projekt- és ösztöndíjlehetőségekről, valamint diákmunkához is könnyebben jutsz hozzá. (A diákmunka-lehetőségekről ezen a linken találsz több információt.) Az Alumnisok nemcsak a diákmunkára való jelentkezéskor, hanem az egyetemisták, friss diplomások számára létrehozott gyakornoki programban is előnyt élveznek!

Hogyan értesülsz a lehetőségekről?

E-mail lista formájában fogjuk eljuttatni számodra a legfrissebb híreket.

Például azt a hírt, hogy február 17-ig jelentkezhetsz a nemzetközi gyakornoki programunkba! A programról ezen a linken tudhatsz meg többet, míg a jelenleg kiírt lehetőségről itt tájékozódhatsz.

Hogyan lehetsz tag?

Részt vettél a Zsebpénzügyes versenyben? Remek, már meg is vagy az első lépéssel! A következő lépésben töltsd ki a Zsebpénzügyes Alumni jelentkezési ívet, és kész is vagy