Az Intrum képes megbecsülni ügyfelei fizetési szokásait

Az Intrumnál különböző forrásokból származó adathalmazok kombinációját, valamint saját hatalmas adattárunkat és a fizetésekkel kapcsolatos ismereteinket használjuk. Ez a rengeteg információ pontos információkkal szolgálhat ügyfelei fizetési szokásairól.

Az erős jövedelmezőség a megfelelő ügyfelek kiválasztásával kezdődik. Miért ne használná ki szakértelmünket, hogy vállalkozása a jó úton haladjon?

Hitelellenőrzés a scoring  rendszerrel - pontosabb előrejelzés

Az Intrum személyre szabott scoring rendszere jobban megkülönbözteti, hogy kinek kell hitelt nyújtani, és kinek nem, mint egy hagyományos hitelellenőrzés. Az Intrum személyre szabott scoring rendszert fejleszt a hitelkérelmek automatikus feldolgozásához. Ennek eredményeként vállalkozása pontosabb hitelbírálatokat készíthet, és jövedelmezőbb ügyfeleket szerezhet.

A scoring rendszerek egyedi információkat nyújtanak

A scoring rendszert más hitelpontozási modellek alternatívájaként vagy más pontozási modellekkel kombinálva is használhatja. Akár egy hitelügynökségtől származó pontozási modellt, akár belső adatokon alapuló modelleket használ, az Intrum pontozórendszerei egyedi információkat nyújtanak vállalatának a kérelmező jövőbeli veszteségeinek valószínűségéről.

A jó scoringrendszer növeli a jövedelmezőséget

Egy jó scoringrendszer többféleképpen is növeli a jövedelmezőséget. A kívánt kockázati szinthez igazított ügyfélkör növeli a bevételeket és csökkenti a veszteségeket. Emellett  korlátozza a manuálisan feldolgozott kérelmek számát, ami önmagában is jelentősen hozzájárulhat a költségek csökkenéséhez. Segítségével értékelhetők a hitelkérelmek, és kiterjeszthető a hitelkereteket a várhatóan jobban teljesítő ügyfelek számára.