Kintlévőségkezelés belföldön

Az Intrum egyedülálló tapasztalattal bír az ügyfelek fizetési folyamatainak kezelését és monitorozását illetően. Véleményünk szerint a sikeres vállalkozás a kiszámítható pénzforgalmon és a kiegyensúlyozott ügyfélkapcsolatokon múlik. Ha Önnek nem fizetnek időben, az Intrum vállalja, hogy többféle behajtási cselekményt alkalmazva (e-mail, telefonhívás, levélküldés, személyes felkeresés) mindent megtesz a tartozás sikeres behajtása érdekében behajtásának sikerességét anélkül, hogy ügyfélkapcsolatai sérülnének. Tisztelettel bánunk partnereivel, mert tudjuk milyen értékes egy üzleti kapcsolat.

Mindezt sikerdíjas konstrukcióban tesszük, hogy csak annyit fizessen, amennyit használja szolgáltatásunkat. Éves rendelkezésre állási díjunk megfizetésével pedig biztosíthatja, hogy 12 hónapon keresztül bármikor küldhet megbízást követeléskezelési szakértőinknek. Grátisz névhasználati szolgáltatással. Biztonságban tudhatja magát, hiszen az Intrum segíti Önt akkor is, ha jogi úton történő behajtásra kerülne sor.

Javuló pénzforgalom

Sérülésmentes ügyfélkapcsolatok

Csökkenő veszteségek

A teljes követeléskezelési folyamat lefedése


Sikerdíjas megbízás rejtett költségek nélkül

Eredményességünk, szakértelmünk és a piacon szerzett tapasztalataink hozzájárulnak ahhoz, hogy kintlévőségeit professzionális módon, kizárólag sikerdíjas alapon kezeljük.

Mindenben számíthat ránk

A piacon mi nyújtjuk a legszélesebb körű szolgáltatáscsomagot. Piacvezetőként a hazai környezet alapos ismerete mellett a nemzetközi trendek tekintetében is naprakészen tartjuk tudásunkat. Elkötelezettek vagyunk, felelősséget vállalunk a fejlődésünkért, és mindig egy lépéssel többet teszünk.

Odafigyelünk partnereire

Tudjuk, mennyire fontos a meglévő üzleti kapcsolatok ápolása. Ügyfeleit mindig tisztelettel és nagy odafigyeléssel kezeljük. Megpróbáljuk megérteni, hogy az adós cég miért nem tud vagy akar fizetni, melyről folyamatos visszacsatolást biztosítunk megbízónk felé. Büszkék vagyunk rá, hogy volt adósaink már számtalan esetben ügyfeleink lettek.

Önnek kizárólag üzlete fejlődésére kell koncentrálnia

Mi pedig levesszük Önről a követeléskezelés terheit. Ha partnerei, ügyfelei nem fizetnek időben, az Intrum Zrt. segít abban, hogy ügyfélkapcsolatai sérülése nélkül pénzéhez jusson és kiegyenlítésre kerüljenek a tartozások. Az Intrum besorolási rendszerei biztosítják, hogy minden vállalkozás számára megtaláljuk a leghatékonyabb és legeredményesebb követeléskezelési folyamatot. Udvarias, de határozott hangvételű megkeresésekkel derítjük ki, mikor várható a teljesítés.

A kezelt ügyekkel kapcsolatos friss információkat és a pénzügyi teljesítések listáját heti rendszerességgel továbbítjuk Önnek. Mindezt sikerdíj százalékért cserében teljesítjük, amelyet csak a behajtási folyamat végén, és kizárólag sikeres kezelés esetén kell megfizetnie.

Biztonságban tudhatja magát. Az Intrum Zrt. segíti Önt akkor is, ha jogi úton történő behajtásra kerülne sor. Ugyanakkor az ügyvédi felszólítást megelőzendő rendelkezésére bocsátjuk bélyegzőnket is, amellyel egyértelművé teheti, hogy az Ön vállalkozása kintlévőségeit az Intrum Zrt. kezeli. Használja pecsétünket számláin, és hozza tudtára partnereinek, hogy Ön az Intrum követeléskezelőnek adja át lejárt számláit!

 

 

“Piacvezetőként a kintlévőségének megszerzéséhez szükséges minden tudással és eszközzel rendelkezünk. A megoldásokra összpontosítunk, nem a problémákra.”

Üveges Judit, értékesítési igazgató

Legyen a megbízónk!

We lead the way to prosperous business