Kintlévőségkezelés belföldön

Az Intrum egyedülálló tapasztalattal bír az ügyfelek fizetési folyamatainak kezelését és monitorozását illetően. Véleményünk szerint a sikeres vállalkozás a kiszámítható pénzforgalmon és a kiegyensúlyozott ügyfélkapcsolatokon múlik. Ha Önnek nem fizetnek időben, az Intrum vállalja, hogy a követeléskezelési folyamat különböző lépéseit alkalmazva (e-mail, telefonhívás, levélküldés, személyes felkeresés) mindent megtesz a tartozás sikeres behajtása érdekében anélkül, hogy a hitelező ügyfélkapcsolatai sérülnének. Tisztelettel bánunk partnereivel, mert tudjuk milyen értékes egy üzleti kapcsolat.

Mindezt sikerdíjas konstrukcióban tesszük, hogy csak annyit fizessen, amennyit igénybe veszi szolgáltatásunkat. Éves rendelkezésre állási díjunk megfizetésével pedig biztosíthatja, hogy 12 hónapon keresztül bármikor küldhet megbízást követeléskezelési szakértőinknek, mindezt díjmentes névhasználati szolgáltatással. Biztonságban tudhatja vállalkozását, hiszen az Intrum segíti Önt akkor is, ha jogi úton történő behajtásra kerülne sor.

Javuló pénzforgalom

Sérülésmentes ügyfélkapcsolatok

Csökkenő veszteségek

A teljes követeléskezelési folyamat lefedése


Sikerdíjas megbízás rejtett költségek nélkül

Eredményességünk, szakértelmünk és a piacon szerzett tapasztalataink hozzájárulnak ahhoz, hogy kintlévőségeit professzionális módon, kizárólag kockázatmentes sikerdíjas alapon kezeljük.

Mindenben számíthat ránk

A piacon mi nyújtjuk a legszélesebb körű szolgáltatáscsomagot. Piacvezetőként a hazai környezet alapos ismerete mellett a nemzetközi trendek tekintetében is naprakészen tartjuk tudásunkat. Elkötelezettek vagyunk, felelősséget vállalunk a fejlődésünkért, és mindig egy lépéssel többet teszünk.

Odafigyelünk partnereire

Tudjuk, mennyire fontos a meglévő üzleti kapcsolatok ápolása. Ügyfeleit mindig tisztelettel és nagy odafigyeléssel kezeljük. Megpróbáljuk megérteni, hogy az adós cég miért nem tud vagy akar fizetni, melyről folyamatos visszacsatolást biztosítunk megbízónk felé. Büszkék vagyunk rá, hogy volt adósaink már számtalan esetben ügyfeleink lettek.

Önnek kizárólag üzlete fejlődésére kell koncentrálnia

Mi pedig levesszük Önről a követeléskezelés terheit. Logónk használatával hozza partnerei tudtára, hogy Ön az Intrum követeléskezelőnek adja át lejárt számláit!, ezzel javítva fizetési fegyelmüket. Ha partnerei, ügyfelei nem fizetnek időben, az Intrum Zrt. segít abban is , hogy ügyfélkapcsolatai sérülése nélkül pénzéhez jusson és kiegyenlítésre kerüljenek a lejárt számlái. Az Intrum besorolási rendszerei biztosítják, hogy minden vállalkozás számára megtaláljuk a leghatékonyabb és legeredményesebb követeléskezelési folyamatot. Udvarias, de határozott hangvételű megkeresésekkel derítjük ki, mikor várható a teljesítés.

A kezelt ügyekkel kapcsolatos friss információkat és a pénzügyi teljesítések listáját heti rendszerességgel továbbítjuk Önnek. Mindezt sikerdíj százalékért cserében teljesítjük, amelyet csak a behajtási folyamat végén, és kizárólag sikeres kezelés esetén kell megfizetnie

Biztonságban tudhatja magát, mert az Intrum Zrt. segíti Önt akkor is, ha jogi úton történő behajtásra kerülne sor. 

 

 

“Piacvezetőként a kintlévőségének megszerzéséhez szükséges minden tudással és eszközzel rendelkezünk. A megoldásokra összpontosítunk, nem a problémákra.”

Üveges Judit, értékesítési igazgató

Legyen a megbízónk!

We lead the way to prosperous business