Nemzetközi adósságbehajtás

Az Intrum 20 saját kirendeltséggel és globális partneri hálózatával összesen 180 országban biztosít adósságbehajtási szolgáltatást ügyfelei részére. Az Intrum így alapos ismereteket szerzett a helyi piacok sajátosságairól, mely lehetővé teszi, hogy naprakész, a helyi piaci információkra alapozott követeléskezelési szolgáltatással segítse Önt és munkáját.

Lefedettség 180 országban

A helyi szabályozás naprakész ismerete

Helyi szakértelem

Erős és elismert márkanév


Helyismeret

Adott ország nyelvén, kulturális és törvényi szabályok mentén végzi az Intrum professzionális követeléskezelési tevékenységét külföldön is, így naprakész, a helyi piaci információra alapozott szolgáltatásokat nyújtunk.

Sikerdíjas szolgáltatás

Mindezt sikerdíjas konstrukcióban tesszük, hogy csak annyit fizessen, amennyit használja szolgáltatásunkat.

Rugalmas konstrukció

Éves rendelkezésre állási díjunk megfizetésével biztosíthatja, hogy 12 hónapon keresztül bármikor küldhet megbízást követeléskezelési szakértőinknek. Grátisz névhasználati szolgáltatással.

Gyakran Ismételt Kérdések

GYIK - Nemzetközi adósságbehajtás | Intrum

Mely országokban lehet behajtási szolgáltatást igényelni?

Bárhol tudunk behajtási szolgáltatásokat nyújtani, ahol Ön üzleti tevékenységet folytat. Az Intrum Network -  globális partnerhálózatunk -  világszerte hozzáférést biztosít számunkra a követeléskezelési szakértelemhez. Minden követeléskezelő partnerünk betartja a szigorú szerződési feltételeket és a helyi jogszabályokat, így biztos lehet benne, hogy számláit etikus és szabályszerű módon kezeljük.

Hogyan jutok hozzá a pénzemhez?

A beérkező befizetéseket átutaljuk az Ön által megadott számlára.

Hogyan követhetem nyomon az ügyeim előrehaladást?

A behajtásra átadott számlák kifizetéseinek nyomon követése egyszerűen történik - a hét minden napján, 24 órában hozzáférhet ügyfélportálunkhoz, az Intrum Webhez. Ott láthatja a behajtott összegeket, valamint a nyitott és lezárt ügyekre vonatkozó adatokat. Ellenőrizheti az egyes számlák előrehaladását, és áttekintheti a teljes képet is.

Hogyan adhatom át a számláimat önöknek?

Egyszerű és biztonságos módot kínálunk a számlák átadására. Ügyfélportálunk, az Intrum Web segítségével egyszerűen átadhatja behajtásra a nem teljesítő számlákat.

Ki lesz a kapcsolattartóm?

Kapcsolattartója a hazai piacon dolgozó dedikált nemzetközi behajtási szakértő lesz, akivel természetesen a saját anyanyelvén tarthatja a kapcsolatot. Ő gondoskodik arról, hogy Ön és ügyfelei számára zökkenőmentes legyen minden folyamat, és ő lesz az egyetlen kapcsolattartója az Intrum partnerhálózaton belül.

Milyen költségekkel számolhatok?

Szolgáltatásunk sikerdíjas, azaz csak akkor számítjuk fel a díjat, ha a behajtás sikeres. Miután felvettük a kapcsolatot az ügyfelével és biztosítottuk a fizetést, a beszedett pénz bizonyos százaléka jelenti a szolgáltatás díját, mely a tartozás korosságától, értékétől, helyétől és profiljától (üzleti vagy fogyasztói) függ.

Az Intrum globális elérést biztosít külföldi üzleti tevékenység esetén is

A kintlévőségek késve történő történő kifizetése vagy a kifizetések hiánya komoly problémát okozhat nemzetközi ügyfelekkel rendelkező vállalatok esetében.

Mostantól a nagyvállalatok egyetlen követeléskezelő partnerrel dolgozhatnak valamennyi képviseletükön. Multinacionális behajtási központunk a nagyvállalatok számára egyetlen kapcsolattartási pontot kínál az összes európai kintlevőségkezelési igényre - így javíthatja a pénzforgalmat, növelheti a hatékonyságot és csökkentheti a hitelkezelési műveletek összetettségét. Központosított szolgáltatás, helyi szakértelemmel. 

További információk

“A világ minden országát lefedő szolgáltatásaink, szakértőink és megoldásaink révén biztosíthatjuk, hogy hozzájusson jogos követeléséhez.”

Michael Donahue, Head of Partner Network Relations & International Business Support Global Operations, International & Multinational Operations

Legyen a megbízónk!

We lead the way to prosperous business