A globális működés fizetési kihívásokkal jár

Az egyre globálisabbá váló társadalomban a vállalatok a világ minden táján elérhetik ügyfeleiket. Ez nagyszerű hír az üzleti élet számára, de számos kintlévőségkezelési kihívással is jár.

A nemzetközi üzleti tevékenység hatalmas növekedési lehetőséget kínál az Ön által nyújtott termékek és szolgáltatások terén. Ugyanakkor a nemfizetés kockázatát is növelheti vállalkozása számára.

Gyakran tapasztaljuk, hogy a vállalatokat központilag irányítják, miközben ügyfeleik különböző földrajzi területen helyezkednek el. A tény, hogy a hitelkezelés és az adósságbehajtás nem az Ön alaptevékenysége, megnehezítheti a valóban hatékony működéshez szükséges idő és erőforrások befektetését.

A hitelbiztosítás a vállalkozások védelmének egyik eszköze, ugyanakkor vannak korlátai. Hasonlóképpen, egy Szolgáltató Központ (SSC) is előnyös lehet, mivel számos üzleti funkció esetében gazdaságos megoldást kínál. Ugyanakkor nem feltétlenül nyújtanak olyan szintű szakértelmet, amely az új piacokon történő behajtások kezeléséhez és a gyors fizetés biztosításához szükséges.

 A kockázat az, hogy a számlákat nem fizetik ki időben, és hátralékok halmozódnak fel, ami leköti a forgótőkét és veszélyezteti a likviditást.

A nemzetközi üzleti tevékenység azt jelenti, hogy a különböző piaci gyakorlatok, jogrendszerek, kultúrák, nyelvek és időzónák között kell eligazodnia ahhoz, hogy időben megkapja pénzét.

Biztosítjuk az Ön számára:

  • Egyszerű és biztonságos mód arra, hogy követeléseit átadja nekünk behajtás céljából
  • Riportokat és állapotfrissítéseket a hét minden napján az online ügyfélkapunkon keresztül
  • Gyors pénzátutalást az Ön számlájára
  • Egy ügyfélmenedzsert az Ön piacán, aki beszéli az Ön nyelvét

 

Ha vállalkozása már jól működik, könnyen és gyorsan terjeszkedhet új piacokon is.

Az Intrum határozott, de tisztességes, erőteljes és változatos behajtási megoldásokat kínál, amelyek célja a fizetés biztosítása, miközben megóvják vállalati imázsát és hírnevét.