Követeléskezelés

Udvarias, de határozott hangvételű megkeresésekkel derítjük ki, mikor várható a teljesítés.

Hiszünk abban, hogy vállalkozása tevékenységétől függetlenül Önnek kizárólag üzlete fejlődésére kell koncentrálnia, mi pedig levesszük Önről a követeléskezelés terheit. Ha partnerei, ügyfelei nem fizetnek időben, az Intrum Zrt. segít abban, hogy ügyfélkapcsolatai sérülése nélkül pénzéhez jusson és kiegyenlítésre kerüljenek a tartozások. Az Intrum besorolási rendszerei biztosítják, hogy minden vállalkozás számára megtaláljuk a leghatékonyabb és legeredményesebb követeléskezelési folyamatot.

A kezelt ügyekkel kapcsolatos friss információkat és a pénzügyi teljesítések listáját heti rendszerességgel továbbítjuk Önnek.

Mindezt sikerdíj százalékért cserében teljesítjük, amelyet csak a behajtási folyamat végén, és kizárólag sikeres kezelés esetén kell megfizetnie.

Biztonságban tudhatja magát.

Az Intrum Zrt. segíti Önt akkor is, ha jogi úton történő behajtásra kerülne sor. Ugyanakkor az ügyvédi felszólítást megelőzendő rendelkezésére bocsátjuk bélyegzőnket is, amellyel egyértelművé teheti, hogy az Ön vállalkozása kintlévőségeit az Intrum Zrt. kezeli. Használja pecsétünket számláin, és hozza tudtára partnereinek, hogy Ön az Intrum követeléskezelőnek adja át lejárt számláit!