A kisvállalkozásoknak nagy követeléskezelési szakértelemre van szükségük

Kisvállalkozásként úgy érezheti, hogy kevés hatalma és ellenőrzése van a pénzforgalom és az ügyfélfizetések terén. Mi segíthetünk megszüntetni a kintlévőségkezeléssel kapcsolatos fejfájást, így Ön a növekedésre koncentrálhat.

Az Intrumnál tisztában vagyunk azzal, hogy a hitelkezelés időigényes dolog. Ön egy kkv vezetőjeként, bizonyára szívesebben töltené az idejét azzal, hogy vállalkozásának növekedésére és fejlesztésére koncentrál, mint hogy a késedelmes fizetéseket próbálja behajtani és a vállalkozás pénzforgalma miatt aggódik.

Azt is megértjük, hogy a pénz az Ön vállalkozásának éltető eleme. A kifizetés vagy annak elmaradása jelentheti a különbséget a túlélés és a csőd között.

Sok kkv küzd a késedelmes fizetésekkel, néha olyan ügyfelek miatt, akik rendszeresen vagy szándékosan késve fizetnek, valamint olyanok miatt, akik feledékenyek vagy képtelenek fizetni. A 2021-es európai fizetési jelentésünk szerint a kkv-k 62 százaléka minden eddiginél jobban aggódik amiatt, hogy adósaik képesek-e időben fizetni nekik.

Néha úgy érezhetjük, hogy a kisvállalkozásoknak kevés hatalmuk van a nagyobb ügyfelekkel szemben. Ez az a pont, ahol felbecsülhetetlen értéket képvisel egy olyan partner, aki erős és tapasztalt a kifizetés biztosításában.

Vevői kapcsolatai kulcsfontosságúak vállalkozása számára, ezért alapvető fontosságú, hogy ügyfelei elégedettek legyenek és a megfelelő bánásmódban részesüljenek. A kisebb, "ingyenes" szolgáltatókhoz fordulni tévesen tűnhet gazdaságos megoldásnak, ha nem rendelkeznek megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal az ügyfélszolgálat terén.

Kisvállalkozásként is nagy, fontos vállalkozásként tekintünk Önre. Egy nagy hitelszervezet erejével és hatalmával a háta mögött gondoskodhat arról, hogy ügyfelei időben fizessenek, és ránk bízhatja a követeléskezeléssel járó terheket. Ez az, amiben mi jók vagyunk. Így Ön szabadon koncentrálhat az erősségeire.

 

További információ szolgáltatásainkról