Ne hagyja, hogy cége kifizetetlen számlái fejfájást okozzanak!

Ne hagyja, hogy cége kifizetetlen számlái fejfájást okozzanak!

Követeléskezelés, mint szolgáltatás? Eloszlatjuk félelmeit!

1
2
3

Kifizetetlen számlák? Megromló üzleti viszony?
A fizetési késedelem szigorú és kitartó kezelésével az Intrum segítséget nyújt abban, hogy gyorsabban jusson a pénzéhez és csökkentse kintlévőségeit. Ügyfélvesztés helyett rendezze barátságosan anyagi problémáit!
Elhúzódó ügyintézés? Anyagi kockázatok?
Az idő pénz. Mi az Ön és munkatársai idejét takarítjuk meg! Sikerdíj alapon dolgozunk, Önnek semmibe sem kerül!
Külföldi partnerek?
180 országban (saját vagy partnerirodákon keresztül) tudhatja biztonságban számláit.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére

Kintlévőségkezelésről érthetően, egyszerűen

A késve vagy ki sem fizetett számlák veszteséget okoznak a cégeknek.

Ráadásul egy lejárt számla szakszerűtlen kezelése visszavetheti a jó partneri viszonyokat. Ha szeretne nyertesen kikerülni egy ilyen helyzetből, akkor kérjen fel követeléskezelőt kintlévőségei kezelésére és javítsa casflowját!

Mit garantál egy jó követeléskezelő?
●     Jobb cashflowt
●     Stabil szakmai hátteret
●     Szükség esetén személyes felkeresés és jogi képviselet
●     Rendszeres riportálás a követeléskezelési folyamat alatt
●     Sikerdíjas megbízást rejtett költségek nélkül
●     Nemzetközi  kintlévőségek kezelését

Cipőt a cipésztől, ruhát a szabótól, kintlévőség kezelést az Intrumtól. Engedje, hogy segítsünk! Nézze meg videó sorozatunkat, melyek bemutatják szolgáltatásainkat!


Személyes vagy online konzultációra van szüksége?

Írjon nekünk most!KUPONJÁT ITT TUDJA FELHASZNÁLNI!

Velünk könnyebb!

A koronavírus jelentősen hatott a Magyarországon működő vállalatok fizetőképességére. Egyes források szerint országos szinten akár a 30 százalékot is meghaladhatja a fizetésképtelenségi eljárások növekedése.

Cégünk igyekszik levenni az ügyvéd és a hitelbiztosítás költségeinek terhét a válláról. Teljes körű ügyintézéssel foglalkozunk és a szerződéskötést követően kockázatmentes sikerdíjrendszert ajánlunk. Velünk együttműködve csökkennek likviditási nehézségei, és azon leszünk, hogy megkíméljük vállalatát a veszteségektől.

EPR kutatásaink is igazolják, hogy kintlevőség kezelővel stabilabb cége lehet. Olvasson többet EPR kutatásunkról.

 


Kíváncsi arra, hogy hogyan dolgozunk?

Hallgassa meg munkatársunkat munka közben!

Az Intrum, és ami mögötte van

Intrum podcast sorozat

Az Intrum, mint Európa vezető követeléskezelési vállalata, örömmel mutatja be "Az Intrum, és ami mögötte van" című podcast sorozatunkat, melyben megismerhetik cégünk kulisszatitkait és a nálunk dolgozó kiváló kollégákat, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy minél több elégedett ügyfelet tudjunk kiszolgálni. A sorozat célja, hogy bepillantást engedjen az Intrum világába és bemutassa azt, hogyan működünk a mindennapokban és mi különböztet meg minket a többi követeléskezelő vállalattól.

A Trend FM-mel közösen készített podcast 10 részesre tervezett sorozatunk hat epizóddal indul, és mindegyik részben egy-egy kulcsfontosságú részlegünkön dolgozó kollégák munkáját, feladatait és személyes történeteit ismerhetik meg közelebbről.

 


Csökkentse kintlévőségeit!

Érdekli pár hasznos tipp?

Szolgáltatásaink

Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RuntimeCompilation.CompilationFailedException: One or more compilation failures occurred:
C:\inetpub\Umbraco10\App_Plugins\ServiceCards\renderer.cshtml(51,2): Error RZ1002: The helper directive is not supported.
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RuntimeCompilation.RuntimeViewCompiler.CompileAndEmit(String relativePath)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RuntimeCompilation.RuntimeViewCompiler.OnCacheMiss(String normalizedPath)
--- End of stack trace from previous location ---
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.Compilation.DefaultRazorPageFactoryProvider.CreateFactory(String relativePath)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorViewEngine.CreateCacheResult(HashSet`1 expirationTokens, String relativePath, Boolean isMainPage)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorViewEngine.LocatePageFromPath(String executingFilePath, String pagePath, Boolean isMainPage)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorViewEngine.GetView(String executingFilePath, String viewPath, Boolean isMainPage)
  at Umbraco.Cms.Web.Common.ModelsBuilder.RefreshingRazorViewEngine.GetView(String executingFilePath, String viewPath, Boolean isMainPage)
  at Umbraco.Cms.Web.Website.ViewEngines.ProfilingViewEngine.GetView(String executingFilePath, String viewPath, Boolean isMainPage)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewEngines.CompositeViewEngine.GetView(String executingFilePath, String viewPath, Boolean isMainPage)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.RenderPartialCoreAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData, TextWriter writer)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.PartialAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at AspNetCore.Views_Partials_grid_editors_base.ExecuteAsync() in C:\inetpub\Umbraco10\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 11

Válassza a kockázatmentes követeléskezelést!

Válasszon minket, ha igaz a kintlévőségeire, hogy:

 • tartozása számla alapú,
 • tartozása cég és cég között áll fenn,
 • annak ténye nem vitatott,
 • jelenleg nincsen jogi eljárás alatt.

Nem tudunk együttműködni, amennyiben:

 • tartozása cég és magánszemély között áll fenn,
 • a tartozás ténye vitatott,
 • valamilyen jogi eljárás van folyamatban,
 • nincs meg a számla, mely igazolná a tartozást.

Egészséges pénzforgalom inflációs időkben is

A pénzforgalom és a likviditás fenntartása egyre nagyobb kihívást jelent a vállalatoknak. Követeléskezelő szolgáltatás segítségével azonban a mostani nehéz gazdasági környezetben is időben hozzájuthat a pénzéhez. Tudjon meg többet!

Rólunk mondták

„A Canon Hungaria maximálisan elégedett az Intrum szolgáltatásaival. Összetett munkánkat és szerteágazó partnerkapcsolataink gondozását egyaránt támogatja az Intrum csapat professzionalizmusa.” - Canon Hungária Kft.

„A kapcsolattartók professzionális hozzáértése segít minket abban, hogy megtegyük a szükséges intézkedéseket és felderítsük a kintlévőségek pontos okát.” - DHL Express Magyarország Kft.

További referenciák