Nemzetközi követeléskezelés

A kintlévőségek késve történő történő kifizetése vagy a kifizetések hiánya komoly problémát okozhat nemzetközi ügyfelekkel rendelkező vállalatok esetében.

Nemzetközi behajtási szakértő kollégáink összesen 180 országban teljesítenek követeléskezelési feladatokat sikerrel. Függetlenül attól, hogy az adós ügyfelek milyen nyelvet beszélnek, az Intrum Zrt.megtalálja a módját annak, hogyan kezelje az adott helyzetet figyelembe véve a helyi üzleti gyakorlatokat és kultúrákat. Naprakész, a helyi piaci információra alapozott szolgáltatásokat nyújtunk, legyen szó a fizetések monitorozásáról, fizetési felszólításokról vagy adósságbehajtási szolgáltatásokról.


A kezelt ügyekkel kapcsolatos friss és a pénzügyi teljesítések listáját heti rendszerességgel továbbítjuk Önnek.

Mindezt sikerdíj százalékért cserében teljesítjük, amelyet csak a behajtási folyamat végén, és kizárólag sikeres kezelés esetén kell megfizetnie.

Biztonságban tudhatja magát.

Az Intrum Zrt.segíti Önt akkor is, ha jogi úton történő behajtásra kerülne sor. Ugyanakkor az ügyvédi felszólítást megelőzendő rendelkezésére bocsátjuk bélyegzőnket is, amellyel egyértelművé teheti, hogy az Ön vállalkozása kintlévőségeit az Intrum Zrt. kezeli.