Figyelmeztetés

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy előfordulhat, hogy egyes meghatalmazottak (mind jogi-, mind természetes személyek) Ügyfeleink képviseletét ellenszolgáltatásért cserébe, üzletszerűen végzik. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben az Ön által meghatalmazott is üzletszerűen látja el az Ön képviseletét - ide nem értve az ügyvédi tevékenységet - és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által kibocsátott pénzügyi közvetítői engedéllyel nem rendelkezik, úgy az jogosulatlan pénzügyi tevékenységnek, és mint olyan, jogszabályba ütköző cselekménynek minősülhet.

A fentiekre tekintettel, szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a meghatalmazás bármikor visszavonható. Tájékoztatjuk továbbá, hogy amennyiben a meghatalmazás visszavonásra kerül, úgy egyedül Ön lesz jogosult a Társaságunk előtti eljárásra, egészen addig, ameddig más személy nem kerül megfelelően meghatalmazásra.

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk meghatalmazás mintája az alábbi  linken érhető el.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az MNB nyilvántartásában (https://intezmenykereso.mnb.hu/) ellenőrizhető, hogy egyes személyek rendelkeznek-e, és ha igen, úgy milyen tevékenység végzésére MNB engedéllyel.                                                                                                  

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, úgy kérjük keresse Társaságunkat a (06 1)  45 99 484-as telefonszámon vagy lépjen kapcsolatba munkatársainkkal űrlapunkon keresztül, melyet az alábbi gombra kattintva érhet el