Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk kötelezetteket érintő Adatkezelési tájékoztatója (2.3. pont, 17. pont, 18.4. pont) 2020.06.25-én módosult. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a közeljövőben várható annak további módosítása, ezért javasoljuk, tájékozódjanak továbbra is honlapunkról, ahol közzétesszük a módosítások időpontjait. Amennyiben felmerülne kérdésük, kérjük a valasz@intrum.hu e-mail címen vegyék fel Társaságunkkal a kapcsolatot.

   

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy személyes ügyfélszolgálatunk augusztus 29-én pénteki nyitvatartás szerint, 08:00-15:00 között tart nyitva.  

 

Figyelmeztetés

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy előfordulhat, hogy egyes meghatalmazottak (mind jogi-, mind természetes személyek) Ügyfeleink képviseletét ellenszolgáltatásért cserébe, üzletszerűen végzik. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben az Ön által meghatalmazott is üzletszerűen látja el az Ön képviseletét - ide nem értve az ügyvédi tevékenységet - és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által kibocsátott pénzügyi közvetítői engedéllyel nem rendelkezik, úgy az jogosulatlan pénzügyi tevékenységnek, és mint olyan, jogszabályba ütköző cselekménynek minősülhet.

A fentiekre tekintettel, szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a meghatalmazás bármikor visszavonható. Tájékoztatjuk továbbá, hogy amennyiben a meghatalmazás visszavonásra kerül, úgy egyedül Ön lesz jogosult a Társaságunk előtti eljárásra, egészen addig, ameddig más személy nem kerül megfelelően meghatalmazásra.

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk meghatalmazás mintája az alábbi  linken érhető el.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az MNB nyilvántartásában (https://intezmenykereso.mnb.hu/) ellenőrizhető, hogy egyes személyek rendelkeznek-e, és ha igen, úgy milyen tevékenység végzésére MNB engedéllyel.                                                                                                  

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, úgy kérjük keresse Társaságunkat a (06 1)  45 99 484-as telefonszámon vagy lépjen kapcsolatba munkatársainkkal űrlapunkon keresztül, melyet az alábbi gombra kattintva érhet el