Tájékoztatás

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024.08.03-án szombaton a személyes ügyfélszolgálatunk 15:00-ig tart nyitva. Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy az augusztus 20-i hosszú hétvégére való tekintettel a személyes ügyfélszolgálatunk 2024.08.21-én szerdán hosszított nyitvatartással, 18:00-ig tart nyitva.
Köszönjük,
INTRUM

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy befizetését már az OTP SimplePay felületén is rendezheti.

Az INTRUM Zrt. által SMS-ben vagy e-mail-ben kiküldött linkre kattintva, vagy a postai úton, levélként kiküldött értesítőinkben található QR kód beolvasásával az OTP SimplePay felületére jut el, ahol bankkártyás befizetéssel teljesítheti fennálló esedékes tartozását.

A SimplePay felületén teljesítendő befizetésekkel kapcsolatos további részletekért IDE kattintva tájékozódhat.

 

Alapvető értékeink

Alapvető értékeink

Célunk, hogy utat mutassunk az egészséges gazdaság felé, a magánszemélyek, cégek és az egész társadalom számára. Őszintén hiszünk alapvető értékeinkben amelyek azt is tükrözik, ahogyan az Intrumnál végezzük munkánkat. Ezek jelképeznek mindent, amiben hiszünk, és útmutatásként szolgálnak mindennapi munkánk és döntéseink során.

Empathy

Tevékenységünk célja, hogy segítséget nyújtsunk a velünk kapcsolatba kerülőknek, legynek azok magánszemélyek vagy vállalatok, hogy tartósan kézben tarthassák pénzügyeiket. Minden ügy egyedi a maga módján, és minden ügy mögött egyedi társadalmi éás gazdasági tényezők állnak. Éppen ezért eltökélt szándékunk, hogy megértsük ezeket a különböző szempontokat, és minden ügy érintettjei megkapják az ügyintézés során az őket megillető tiszteletet és megértést – legyen szó a velünk kapcsolatba kerülő fogyasztókról, megbízóinkról vagy akár saját munkatársainkról. Ez a tisztelet és megértés a kulcs ahhoz, hogy értéket teremthessünk, és, hogy rátaláljunk a z általunk végzett munka valódi jelentőségére. Ezáltal érhetjük el közös végső célunkat, hogy munkánk révén hozzájáruljunk a vállalatok eredményes működéséhez azáltal, hogy a fogyasztóik maradnak a figyelem középpontjában.

 

 • Minden részletre odafigyelünk, és törekszünk a fogyasztók megértésére
 • Nyitottak és rugalmasak vagyunk
 • Türelmesek vagyunk, és igyekszünk segíteni a fogyasztóknak

 

Ethics

Nem pusztán megfelelünk a szabályoknak, példaképek vagyunk az iparágon belül. Mind a lehetőségünk, mind a felelősségtudatunk megvan ahhoz, hogy új mércéket állítsunk fel és megváltoztassuk az emberek követeléskezelésről alkotott képét. Ez azt jelenti, hogy minden ügyféllel szemben a tisztességes bánásmódot szorgalmazzuk, és olyan megbízókkal és partnerekkel dolgozunk együtt, akikkel közös értékeket vallunk. Ezt úgy érjük el, hogy ragaszkodunk a tisztességes és becsületes eljárásokhoz.

 • A társadalom és a fenntartható üzletmenet érdekeit helyezzük előtérbe
 • Elszámoltathatóak vagyunk a tetteinkért
 • Azt tesszük, ami a helyes — az értékeink és etikai kódexünk vezérel minket tevékenységünk során

Dedication

Egyik legnagyobb erősségünk munkatársaink lelkesedése és elkötelezettsége. Azzal, hogy minden nap elhatározzuk, hogy kicsivel jobbak leszünk, mint az előző nap, a legjobbat hozzuk ki egymásból. Egyénileg és csapatban is fejlődünk, így alakítjuk vállalatunk jövőjét és nagyobb értéket teremtünk megbízóink és adós ügyfeleik számára. A változás állandó a mi világunkban, de továbbra is töretlenül haladunk előre.

 • Megosztjuk tudásunkat és legjobb gyakorlatainkat egymás között
 • Elkötelezettek vagyunk és felelősséget vállalunk a fejlődésünkért
 • Mindig egy lépéssel többet teszünk, és soha nem adjuk fel

Solutions

Mindent egybevetve az számít leginkább, mit értünk el megbízóinkkal és ügyfeleikkel. A legjobb megoldások kifejlesztésének és a minden érintett számára valóban előnyös helyzetek megteremtésének képessége emel ki minket a piac többi szereplője közül. Az innovatív gondolkodásunkkal és magatartásunkkal túlszárnyaljuk az elvárásokat, és a gondolatvezérek szerepét vesszük fel az ágazatunkon belül.

 • A megoldásokra összpontosítunk, nem a problémákra
 • Együttműködés révén hozzuk el az innovációt a megbízóinknak
 • Minőségre és profizmusra törekszünk