Tájékoztatás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy befizetését már az OTP SimplePay felületén is rendezheti.

Az INTRUM Zrt. által SMS-ben vagy e-mail-ben kiküldött linkre kattintva, vagy a postai úton, levélként kiküldött értesítőinkben található QR kód beolvasásával az OTP SimplePay felületére jut el, ahol bankkártyás befizetéssel teljesítheti fennálló esedékes tartozását.

A SimplePay felületén teljesítendő befizetésekkel kapcsolatos további részletekért IDE kattintva tájékozódhat.

 

Jogi nyilatkozat

The information contained within this web site, and those of all Intrum companies linked hereto is provided purely for informational purposes regarding Intrum, its subsidiaries and partners and the services that they offer. It does not constitute an offer to sell any securities and must not be relied upon in connection with any investment decision.

1. Általános szabály

Az Intrum Justitia Magyarország honlapjára történő belépés és a honlap használata  kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá a Magyar Köztársaság jogszabályaival összhangban megengedett.

2. Szerzői jog

A honlap teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, az ezekhez fűződő jogok kizárólag a Intrum Justitia Kft-t és Intrum Justitia Zrt-t illetik meg.

Az Intrum Justitia Magyarország előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos ezen honlaphoz bármilyen kapcsolást (linket) létrehozni. A kapcsolás létrehozásához adott hozzájárulás esetében is tilos a honlap bármely tartalmi elemének beépítése más honlapba (framing, illetve embedded link), illetőleg a kapcsolást csak a http://www.intrum.hu című honlap nyitóoldalához lehet létrehozni.

A felhasználó jogosult az Intrum Justitia  honlapját olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben  kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában. Az itt leírtakon kívül az Intrum Justitia semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

3. Védjegyek

A honlapon megjelenő védjegyek és logók, valamint az elérhető információk és egyéb anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, az ezekhez fűződő jogok kizárólag a Intrum Justitia Kft-t és Intrum Justitia Zrt-t illetik meg.

A honlapon elérhető védjegyeket, logókat, információkat és egyéb anyagokat az Intrum Justitia kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül harmadik személyek a jelen honlap céljától eltérően nem használhatják, nem másolhatják, nem terjeszthetik és nem tehetik közzé.

4. A szolgáltatások elérhetősége

Az Intrum Justitia  honlapján szerepelhetnek az Intrum Justitia nemzetközi cégcsoport olyan szolgáltatásai is, amelyek nem minden esetben elérhetőek Magyarországon.

5. A honlap tartalma

A honlapon megjelenített információkat az Intrum Justitia kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé és fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

6. Kapcsolódó honlapok

Az Intrum Justitia Magyarország honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó, honlapokhoz az Intrum Justitia Magyarország csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállalnak semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezekért a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.

7. Adatvédelem - a személyes adatok gyűjtése és használata

Az Intrum Justitia Magyarország tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyhez fűződő jogait. Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján azonosítani tudjuk Önt. Például: név, cím, telefonszám, e-mal cím.

Az Intrum Justitia csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket

önkéntesen ad meg. Miután megosztja velünk a személyes adataidat, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk.

Személyes adatai az Intrum Justitia Magyarország adatbázisába kerülnek. Az adatok feldolgozását az Intrum Justitia Magyarország szigorúan bizalmasan végzi.

Az önkéntesen megadott, személyes adatokat a honlapon megadott felhasználási módokon, célokon kívül az Intrum Justitia Magyarország az alábbiak szerint használhatja fel:
- A névre és címre szóló kiküldés céljára
- A szolgáltatásokról postai úton, elektronikus levélben vagy telefonon történő tájékoztatásra
- hírlevél küldésre, szolgáltatások ajánlására

Egyéb információk, melyeket felhasználhatunk:< - cookie-kat amelyek segítségével ismeri fel a honlapunk anyagait tároló szerverszámítógép a honlapunkra történõ visszalátogatáskor, hogy már járt a honlapunkon és megadott részünkre bizonyos adatokat, így ezeket  az adatokat nem kéri újra.

Honlapunk elmenthet olyan információkat a számítógépéről, mint az IP-cím, a böngészõ típusát, a computer operációs rendszerét.

Ezen információk nem személyes adatok.

8. A Jogi Figyelmeztetés megváltoztatása

Fenntartjuk a változtatás jogát, amelyeket az Intrum Justitia Magyarország saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a honlap ezen részén értesíti felhasználóit.