Tájékoztatás

Ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a közösségi médiában megjelent, cégünk ellen indult csőd- vagy felszámolási eljárásról szóló híresztelések teljes mértékben megalapozatlanok, rosszindulatúak és tévesek, az Intrum Zrt. nem áll sem csőd- sem felszámolási eljárás alatt. Vállalatunk változatlanul a megszokott módon működik és továbbra is, elkötelezetten állunk ügyfeleink rendelkezésére. Amennyiben bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon található elérhetőségeink valamelyikén.

 

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy Társaságunk kötelezetteket érintő Adatkezelési tájékoztatója 2023.10.17. napján a C. 4./II.; D. 10., 11.,12. pontokban és a Címzettek elnevezésű melléklete módosult.. Amennyiben felmerülne kérdésük, kérjük a valasz@intrum.hu e-mail címen vegyék fel Társaságunkkal a kapcsolatot.

 

Intrum és ami mögötte van! Igazság az Intrumról

Az Intrum követeléskezeléssel foglalkozik, amelyet a köznyelv sokszor "behajtásnak" , a céget pedig "behajtónak" hívja. Európa vezető követeléskezelő vállalataként az alábbi podcast epizódokon keresztül mutatjuk be cégünk működését és kiváló kollégáinkat, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy minél több elégedett ügyfelet tudjunk kiszolgálni.

A Trend FM-mel közösen készített podcast 10 részesre tervezett sorozatunk hat epizóddal indul, és mindegyik részben egy-egy kulcsfontosságú részlegünkön dolgozó kollégák munkáját, feladatait és személyes történeteit ismerhetik meg közelebbről.

A sorozat célja, hogy bepillantást engedjen az Intrum világába és bemutassa azt, hogyan működünk a mindennapokban és mi különböztet meg minket a többi követeléskezelő vállalattól. A podcast sorozat minden epizódja izgalmas interjúkat és érdekes történeteket, kulisszatitkokat mutat be a cégünk működéséről és a kollégáink mindennapjairól. Tekintse meg Ön is sorozatunk legújabb epizódjait és ismerje meg az Intrum sokszínűségét és a követeléskezelés világát.

Olyan témákról fogunk őszintén beszélni, amely nagyon sok embert foglalkoztat, néhány kérdés elöljáróban: Mi az a követeléskezelés? Hogyan működik? Miért van rá szükség? Miért divat utálni a követeléskezelő cégeket, és mit csinál egy ilyen cég, amikor épp nem kerül a címlapokra kilakoltatások kapcsán? Milyen lépései vannak a követeléskezelésnek? Milyen megoldásokat nyújtanak az ügyfeleknek a követeléskezelők? Milyen egy svéd vállalatnál dolgozni? Milyen a vállalati kultúra, melyek a legfontosabb értékek az Intrumnál? Miért dolgozik 450 ember az Intrumnál? Miért szeretnek a kollégák az Intrumnál dolgozni? Milyen az imidzse a vállalatnak? Intrum, mint felelős vállalat? Miért fontos, hogy a jövő generáció pénzügyi edukációjához hozzájárulhassunk? Zsebpénzügyes és Intrum? 6 éve oktatjuk játékos formában a diákokat pénzügyi tudatosságra. Megannyi kérdés, megannyi válasz.

10 részes interjúsorozatunkban igyekszünk mindent megválaszolni arról, hogy mi az a követeléskezelés, ki az az Intrum és ami mögötte van?

A "Megnézem" gombra kattintva további részleteket olvashatók a sorozatról, illetve meg is nézheti az egyes részeket.