Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az Intrum Justitia Zrt. valamint az Intrum Hitel Zrt. 2020. október 1-től egy cégként, a továbbiakban Intrum Zrt. néven folytatja működését. Ennek kapcsán a frissített dokumentumok és nyomtatványok elérhetők a weboldalunkon.

 

Továbbá tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy társaságunk és vele együtt a személyes ügyfélszolgálatunk új székhelyre költözött. Ezentúl a Budapest, XIII. kerület, Fiastyúk utca 4-8. szám (Váci Greens irodaház F épület, Fiastyúk-Madarász Viktor u. sarka) alatt talál meg minket a megszokott nyitvatartási időben.

-------------------------

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a közelmúltban ismeretlenek az Intrum nevével visszaélve küldtek ki hamis fizetési felszólítást. A továbbiakról itt talál bővebb információt.  

--------------------------

 

Levél, SMS vagy személyes felkeresés?

Miért érkezett üzenete az Intrumtól?

Az Intrum azért küldhetett Önnek fizetési felszólítást, mert az őt megbízó szolgáltató nyilvántartása szerint Önnek elmaradása van.

Mit kell tudni az Intrumtól érkezett értesítésről?

Ha levélben, telefonon, SMS-ben vagy személyesen keresték az Intrumtól, valószínű, hogy kifizetetlen tartozásai vannak.

Ez bárkivel előfordulhat. A tartozás háttérben rengeteg ok húzódhat meg, többek között elképzelhető, hogy nincs lehetősége a tartozás azonnali rendezésre, vagy elfelejtette időben kifizetni.

Azonban amikor Ön igénybe vett egy szolgáltatást vagy terméket, vállalta, hogy megfizesse ennek ellenértékét, ezért az Ön szolgáltatója arra kért fel bennünket, hogy segítsünk Önnek kötelezettségvállalása teljesítésében.

Amennyiben a kapott értesítéssel kapcsolatosan kérdése vagy közlendője van, munkatársaink várják jelentkezését.


Mit jelent a VCC Pay fizetési lehetőség?

A VCC Pay* szolgáltatás használatával az ügyintézővel történő telefonálás közben lehetséges egyszeri illetve rendszeres fizetés beállítása. A telefonbeszélgetés alatt bankkártyája használatával könnyen elintézheti az otthon kényelméből befizetéseit, melyekkel rendszeres fizetés beállítása esetén a részletfizetés kifutásáig nem kell foglalkoznia. A kártya adatait a telefon nyomógombjainak segítségével adhatja meg, melyek nem kerülnek rögzítésre a fizetés során, illetve a rögzítés alatt ügyintézőnk sem fogja látni azokat. Adatai titkosításra kerülnek a partnerünk által, így azok nem kerülhetnek mentésre rendszerünkben. A tárcsázási hangok megszűrésével a későbbiekben hangfelvételen sem dekódolható a gombok kombinációja, így adatai teljes biztonságot élvezhetnek.

További részletek a VCC Pay előnyeiről és alkalmazásáról a gombra kattintva olvashat.


*Partnerünk, a VCC Live Group Zrt.  egy telekommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalat, amely VCC Pay szolgáltatása segítségével telefonbeszélgetés közben, ügyintéző segítségével bankkártyás fizetést tesz lehetővé. A vállalat többek között ISO 27001 (információbiztonsági irányítási rendszer) és ISO 22301 (üzletmenet folytonossági irányítási rendszer) tanúsítványokkal rendelkezik annak érdekében, hogy fizetési adatai biztonságban legyenek.
Partnerünkről bővebb információkat itt találhat: https://vcc.live/hu/