Tájékoztatás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk kötelezetteket érintő Adatkezelési tájékoztatója 2022.12.07. napján módosításra került. Amennyiben felmerülne kérdésük, kérjük a valasz@intrum.hu e-mail címen vegyék fel Társaságunkkal a kapcsolatot.

Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg megnövekedett válaszidővel tudja hívását fogadni. A várakozási idő a reggeli időszakban elérheti akár az 5-7 percet is, ezért javasoljuk, hogy lehetőségéhez mérten a délutáni órákban keresse fel telefonon kollégáinkat, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére. A kellemetlenségért elnézését és megértését kérjük.

 

Restruktúráló kölcsön


Pénzügyi Navigátor tájékoztatók

MNB tájékoztatók linkjének változása!
A tájékoztató sorozat internetes változatának valamennyi része hozzáférhető a Pénzügyi Navigátor honlapon, ám a kiadványok külön-külön is elérhetők. Annak érdekében, hogy az egyes füzeteket könnyebben meg lehessen találni, 2022. május 9. óta minden kiadvány új, egységes koncepció szerint generált linken érhető el: a jövőben minden füzetet a címe alapján létrehozott hivatkozáson lehet megtalálni, a korábban használt letöltési linkek már nem fognak működni. Az egyes kiadványok 2022. május 9. 0 órától aktív hivatkozásait a csatolt táblázat tartalmazza.