Tájékoztatás

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálatunk csökkentett létszámmal üzemel, így a megszokottnál hosszabb várakozási időre lehet számítani. Kérjük amennyiben befizetést szeretne tenni, azt utalással, vagy az INTRUM által küldött sárga csekken tegye meg! Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy Társaságunk kötelezetteket érintő Adatkezelési tájékoztatója 2022.10.03. napján módosításra került (21. pont, Melléklet). Amennyiben felmerülne kérdésük, kérjük a valasz@intrum.hu e-mail címen vegyék fel Társaságunkkal a kapcsolatot.

Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg megnövekedett válaszidővel tudja hívását fogadni. A várakozási idő a reggeli időszakban elérheti akár az 5-7 percet is, ezért javasoljuk, hogy lehetőségéhez mérten a délutáni órákban keresse fel telefonon kollégáinkat, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére. A kellemetlenségért elnézését és megértését kérjük.

 

Restruktúráló kölcsön


Pénzügyi Navigátor tájékoztatók

MNB tájékoztatók linkjének változása!
A tájékoztató sorozat internetes változatának valamennyi része hozzáférhető a Pénzügyi Navigátor honlapon, ám a kiadványok külön-külön is elérhetők. Annak érdekében, hogy az egyes füzeteket könnyebben meg lehessen találni, 2022. május 9. óta minden kiadvány új, egységes koncepció szerint generált linken érhető el: a jövőben minden füzetet a címe alapján létrehozott hivatkozáson lehet megtalálni, a korábban használt letöltési linkek már nem fognak működni. Az egyes kiadványok 2022. május 9. 0 órától aktív hivatkozásait a csatolt táblázat tartalmazza.