Tájékoztatás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy befizetését már az OTP SimplePay felületén is rendezheti.

Az INTRUM Zrt. által SMS-ben vagy e-mail-ben kiküldött linkre kattintva, vagy a postai úton, levélként kiküldött értesítőinkben található QR kód beolvasásával az OTP SimplePay felületére jut el, ahol bankkártyás befizetéssel teljesítheti fennálló esedékes tartozását.

A SimplePay felületén teljesítendő befizetésekkel kapcsolatos további részletekért IDE kattintva tájékozódhat.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a Társaságunk kötelezetteket érintő Adatkezelési tájékoztatójának a "Címzettek" elnevezésű melléklete 2023.12.11. napján módosult. Amennyiben felmerülne kérdésük, kérjük a valasz@intrum.hu e-mail címen vegyék fel Társaságunkkal a kapcsolatot.

 

Tegye rendbe pénzügyeit!

Azt fontolgatja, miként takaríthatna meg pénzt, vagy azt szeretné, hogy a hónap végére maradjon tartalék a bankszámláján. Gondjai vannak a kifizetésekkel, és nem tudja, hol kezdje a rendszerezést?

A problémáktól függetlenül érdemes fontolóra vennie az alábbi ötleteket:

Készítsen áttekintést költéseire vonatkozóan. A legtöbb bank online felülete lehetővé teszi, hogy áttekintse költéseit. Ez jó lehetőség arra, hogy ellenőrizze, megfelelő prioritások szerint osztja-e be a pénzét, illetve milyen szükségtelen tételek szerepelnek a kiadásai között.

Tegyen róla, hogy a költségvetés kényelmes legyen! Ez lehet talán a legunalmasabb tipp, de hosszú távon működik. Idővel egyre könnyebb lesz áttekinteni, mi az, amit valóban szükséges költenie és mely kiadások azok, amiket megspórolhat.

Tegyen félre a lehetséges tartozások rendezésére is! Hosszútávon nagyon sokba kerülhet, ha nem rendezi időben tartozását, ezért, ha nem tudja fizetni a tartozást, haladéktalanul keresse fel szolgáltatóját! Vegye komolyan, ha fizetési felszólítást kapott. Ha teheti, egy összegben törlessze tartozásását, vagy keressen fel minket, hogy egyedi megoldást kínáljunk Önnek!

Mindig kísérje figyelemmel mobiltelefonja használatát, mert ha nem figyel, könnyen okozhat nem várt kiadást. Az előfizetésen kívül az alkalmazás-letöltések, az adatforgalom, a roaming és egyéb extrák is pénzbe kerülnek. További rejtett kiadásnak számít a mobilon történő vásárlás is. Igényeljen értesítőt telefonköltségeiről, és tartsa számon számláit.

Ha van rá lehetősége, használjon automatikus fizetésbeállítást vagy fizessen e-számlával, hogy elkerülje a késedelemi kamatokat és a követeléskezelés költségeit. Ha mégis levelet kap a követeléskezelőtől, haladéktalanul keresse fel a tartozás rendezése végett.

Adja el, amire nincs szüksége, és vásároljon használt dolgokat. Rendezzen tavaszi nagytakarítást a fiókjaiban és a szekrényeiben. Mindenkinek vannak olyan dolgai, amelyekre nincs már szüksége, ráadásul arra is van lehetősége, hogy online értékesítse feleslegessé vált tárgyait. E mellett használtan is hozzájuthat az Ön számára szükséges dolgokhoz. Sok pénzt takaríthat meg azzal, ha használtan szerez be például biciklit, kanapét vagy bútort.