Tájékoztatás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy befizetését már az OTP SimplePay felületén is rendezheti.

Az INTRUM Zrt. által SMS-ben vagy e-mail-ben kiküldött linkre kattintva, vagy a postai úton, levélként kiküldött értesítőinkben található QR kód beolvasásával az OTP SimplePay felületére jut el, ahol bankkártyás befizetéssel teljesítheti fennálló esedékes tartozását.

A SimplePay felületén teljesítendő befizetésekkel kapcsolatos további részletekért IDE kattintva tájékozódhat.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a Társaságunk kötelezetteket érintő Adatkezelési tájékoztatójának a "Címzettek" elnevezésű melléklete 2023.12.11. napján módosult. Amennyiben felmerülne kérdésük, kérjük a valasz@intrum.hu e-mail címen vegyék fel Társaságunkkal a kapcsolatot.

 

Kik vagyunk és mivel foglalkozunk?

Ha levélben vagy telefonon keresték az Intrumtól, valószínű, hogy kifizetetlen tartozásai vannak. Ez bárkivel előfordulhat. A tartozás háttérben rengeteg ok húzódhat meg, többek között elképzelhető, hogy nincs lehetősége az azonnali rendezésre, vagy elfelejtette korábban kifizetni. Azonban amikor Ön igénybe vett egy szolgáltatást vagy terméket, vállalta, hogy megfizesse ennek ellenértékét, ezért az Ön szolgáltatója arra kért fel bennünket, hogy segítsünk Önnek kötelezettségvállalása teljesítésében.

Azért vagyunk, hogy segítsünk. Csapatunk tapasztalt és képzett szakértőkből áll, akik azért vannak, hogy segítsenek teljesíteni a kötelezettségvállalását. Ha most nem tudja a teljes összeget kifizetni, segítünk Önnek a kifizetési terv kidolgozásában. Ha már kifizette a tartozást, vagy nem ért egyet a követeléssel, kiderítjük. Az a legjobb, ha azonnal tudja rendezni tartozását.

Méltányosságot és határozottságot gyakorolva dolgozunk megbízóink ügyfeleinek anyagi helyzetének rendezésén, mivel az kintlévőségek teljesítése a gazdaság és az emberek hasznát egyaránt szolgálja.

2017-ben az Intrum Justitia és a Lindorff egyesülésével létrejött Európa vezető követeléskezelési szolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoportja, az Intrum. Az Intrum Európa 20 országában van jelen és több mint 8000 munkavállalónk nap mint nap lép kapcsolatba telefonon, levélben és e-mail útján megbízóink ügyfeleivel. Munkatársainkról kivétel nélkül elmondható, hogy olyan képzésben részesültek, mely a segítségnyújtást és a bizalmon és nyitottságon alapuló párbeszédet helyezi előtérbe. Kollégáink azért dolgoznak, hogy segítsenek Önnek, ha Ön is nyitott az együttműködésre.

Cégeknek, szervezeteknek és állami szereplőknek is dolgozunk. Minden ágazatban segítünk a kintlévőségek behajtásában.

Miért jöttek létre az követeléskezelő társaságok?

Miért nem tudják a cégek maguk behajtani az követeléseiket? Miért kell ezzel egy követeléskezelő társaságot megbízniuk?

Egy ideális világban az emberek időben és maradéktalanul tesznek eleget fizetési kötelezettségeinek, melynek következtében a követeléskezelők munkája megszűnne. Amíg ez meg nem történik, a cégek hozzánk fordulnak fizetetlen számláikkal, mi pedig tapasztalatainknak köszönhetően segítünk nekik. Az Intrum segítséget nyújt nekik a behajtásban, hogy azzal tudjanak foglalkozni, amihez a legjobban értenek: üzletük fejlesztésével és ügyfeleik kiszolgálásával.

A követeléskezelés folyamatát törvények szabályozzák, melyek országonként eltérnek. Kevesen mondhatják el magukról, hogy az Intrumhoz hasonló, 120 éves, európai tapasztalattal rendelkeznek és nálunk jobban ismeri ezen törvényeket. Büszkék vagyunk arra, hogy minden szabálynak és törvénynek eleget teszünk, és tevékenységünket etikusan végezzük. Az etikus eljárásmód annyira fontos számunkra, hogy az üzletvitelünkre nézve irányadó alapértékek között tartjuk számon.