Üzleti tevékenységünk középpontjában a fenntarthatóság áll

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság az Intrum üzleti tevékenységének középpontjában áll. Támogatjuk az emberek, a vállalatok és a társadalom fenntarthatóságát.

Az Intrum fenntarthatósági erőfeszítései a fő célkitűzésünkben gyökereznek: az egészségesen működő gazdaság felé vezető úton járni. Ezt úgy tesszük, hogy segítünk a magánszemélyeknek megszabadulni az adósságtól, tanácsot és támogatást nyújtunk pénzügyi kérdésekben, és segítünk a vállalatoknak, hogy megkapják az általuk értékesített áruk és szolgáltatások ellenértékét. Alkalmazottaink is komoly részt vállalnak célkitűzéseink megvalósításában, így elengedhetetlen szerepet játszanak a pénzügyi ökoszisztémában.

A követeléskezelés vezető szereplőjeként naponta több százezer tartozásokkal küzdő ügyféllel állunk kapcsolatban. Kötelességünk, hogy mindenkivel etikusan, empátiával és tisztelettel bánjunk, és ezzel mércét állítsunk az iparágunk számára.

“Ágazatunk legnagyobb szereplőjeként fontosnak tartjuk, hogy a fenntarthatóbb értékek és üzleti gyakorlatok irányába tereljük a fejlődést.”

Vanessa Söderberg, Global Sustainability Director

Zsebpénzügyes - pénzügyitudatossági vetélkedő középiskolásoknak

Pénzügyileg tudatos fiatalok nélkül egyetlen ország gazdasága sem lehet erős, ezért világgazdasági érdek a következő generációk pénzügyi kultúrájának erősítése. E folyamatban az iskolák szerepe kiemelt, de nem kizárólagos, ezért elengedhetetlen, hogy a gazdaság szereplői is részt vállaljnak benne.

Az Intrum eltökélten hisz a fenntartható gazdaságban és fontosnak tartja, hogy edukálja a jövő generációját a pénzügyi tudatosság terén. Ezért hozta létre 2017-ben a fiataloknak szóló Zsebpénzügyes vetélkedőt, amely játékos formában segít megismerkedni olyan mindennapi életben szükséges tudással, amely kimarad az iskolai oktatásból. 

További tudnivalók a Zsebpénzügyesről


A jótékonykodás a vállalati kultúránk szerves része

Minden évben nagy hangsúlyt fektetünk az Intrumnál arra, hogy mind céges szinten, mind a munkatársak aktív önkéntes részvételével támogassuk a társadalom egy-egy olyan csoportját, akik kiemelkedően hasznos munkát végeznek vagy valamilyen téren nélkülöznek. A fiatal generáció pénzügyi edukációja éppúgy szívügyünk, mint a hátrányos helyzetűek támogatása és vállalatunk évente több projektben is részt vesz társadalmi felelősségvállalás programunk keretében.

Az alábbi cikkben összegyűjtöttük és örömmel osztjuk meg azokat az eredményeket, amelyeket az elmúlt időszakban az önzetlen munka és az összefogás által valósítottunk meg.


Ügyfélút

Az adósságbehajtásban az ügyfélút stratégiai fontosságú. Etikus ügykezelésünk révén ügyfelenk biztonságos kezekben vannak.

Digitális és személyes megoldások

Technológia- és adatvezérelt megoldásaink ügyfélközpontúak, egyszerűek, jól mérhető eredményeket adnak és így biztosítják vállalatunk digitális és organikusan növekedését.

Hozzájárulásunk a jól működő gazdasághoz

A megbízóink számára behajtott követelésekkel hozzájárulunk vállalkozásaik prosperáló működéséhez, ezzel tesszük meg saját hozzájárulásunkat a gazdaság egészséges működéséhez.


Legyen a megbízónk

We lead the way to prosperous business