Üzleti tevékenységünk középpontjában a fenntarthatóság áll

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság az Intrum üzleti tevékenységének középpontjában áll. Támogatjuk az emberek, a vállalatok és a társadalom fenntarthatóságát.

Az Intrum fenntarthatósági erőfeszítései a fő célkitűzésünkben gyökereznek: az egészségesen működő gazdaság felé vezető úton járni. Ezt úgy tesszük, hogy segítünk a magánszemélyeknek megszabadulni az adósságtól, tanácsot és támogatást nyújtunk pénzügyi kérdésekben, és segítünk a vállalatoknak, hogy megkapják az általuk értékesített áruk és szolgáltatások ellenértékét. Alkalmazottaink is komoly részt vállalnak célkitűzéseink megvalósításában, így elengedhetetlen szerepet játszanak a pénzügyi ökoszisztémában.

A követeléskezelés vezető szereplőjeként naponta több százezer tartozásokkal küzdő ügyféllel állunk kapcsolatban. Kötelességünk, hogy mindenkivel etikusan, empátiával és tisztelettel bánjunk, és ezzel mércét állítsunk az iparágunk számára.

“Ágazatunk legnagyobb szereplőjeként fontosnak tartjuk, hogy a fenntarthatóbb értékek és üzleti gyakorlatok irányába tereljük a fejlődést.”

Vanessa Söderberg, Global Sustainability Director

Ügyfélút

Az adósságbehajtásban az ügyfélút stratégiai fontosságú. Etikus ügykezelésünk révén ügyfelenk biztonságos kezekben vannak.

Digitális és személyes megoldások

Technológia- és adatvezérelt megoldásaink ügyfélközpontúak, egyszerűek, jól mérhető eredményeket adnak és így biztosítják vállalatunk digitális és organikusan növekedését.

Hozzájárulásunk a jól működő gazdasághoz

A megbízóink számára behajtott követelésekkel hozzájárulunk vállalkozásaik prosperáló működéséhez, ezzel tesszük meg saját hozzájárulásunkat a gazdaság egészséges működéséhez.


Legyen a megbízónk

We lead the way to prosperous business