Kutatások & tanulmányok

Kutatások & tanulmányok

Intrum fizetőképességi index
2019. március

Intrum fizetőképességi index

Intrum fizetőképességi index

Az Intrum által negyedévente publikálásra kerülő - a GKI Gazdaságkutató Zrt.-vel közösen készített - Intrum fizetőképességi index négy változó mentén vizsgálja a háztartások anyagi helyzetét és fizetőképességét. Az index képes arra, hogy a benne szereplő adatok és tudás alapján rövidtávú prognózist adjon a magyar háztartások anyagi helyzetéről.

Tovább ›

European Payment Report

European Payment Report / Európai Fizetési Jelentés

European Payment Report

Az Európai Fizetési Jelentés című tanulmány elkészítéshez az Intrum közel 30 európai országban gyűjtött adatokat évente hozzávetőleg tízezer vállalkozás pénzügyi működését illetően. A kapott adatok képet adnak a megkérdezett cégek üzletmenetének sajátosságairól és rálátást biztosítanak mind az európai, mind a felmérésben résztvevő országokban tapasztalható fizetési kockázat mértékéről.

Tovább ›

European Consumer Payment Report

Európai Fogyasztói Fizetési Felmérés

European Consumer Payment Report

Az Intrum Európa 24 országában - köztük a Magyarországon is - évente közel 25 000 fogyasztótól gyűjt információt annak érdekében, hogy átfogó képet alkothasson napi pénzügyeikről; arról, hogy ki mennyire tudja mindennapi kiadásaikat kézben tartani. Az eredményeket az Európai Fogyasztói Fizetési Felmérés (European Consumer Report) című kiadvány összegzi. A magyar fogyasztóktól kapott válaszokat külön is összegeztük.

Tovább ›