Etikus követeléskezelés

Történetünk

A több mint 100 éves múltra visszatekintő Intrum 2017-ben a Lindorff és az Intrum Justitia egyesülését követően a világ vezető kintlévőségkezelő és adósságbehajtással foglalkozó vállalatává vált. Ma az Intrumnak 24 európai országban és Latin-Amerikában (Brazília) vannak irodái, és több mint 10 000 embert foglalkoztat.


Tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön ügyfelei sok esetben nem ismerik a követeléskezelés folyamatát, ezért előfordulhat, hogy nem értik, miért kaptak felszólító levelet. Munkatársainkról kivétel nélkül elmondható, hogy olyan képzésben részesültek, mely az ügyfeleknek történő segítségnyújtást és a bizalmon és nyitottságon alapuló párbeszédet helyezi előtérbe. Olyan megoldást nyújtanak az Ön ügyfeleinknek, amelyek segítségével rendezhetik tartozásukat és nyereséget realizálhatnak vállalkozásuk számára.

Cégeknek és szervezeteknek is dolgozunk. Minden ágazatban segítünk a kintlévőségek kezelésében és vállalkozásuk fejlesztésében. Az Intrum a szolgáltatások széles palettájával rendelkezik, az adminisztratív, a jogi és a nemzetközi behajtáson túl megelőző szolgáltatásokkal és lejárt lakossági követelések megvásárlásával segítjük üzleti partnereinket.

Amikor megbízóink igénybe veszik követeléskezelési szolgáltatásunkat, azt szeretnék, hogy időben hozzájussanak a szolgáltatásuk, termékük ellenértékéhez és szeretnének ehhez a sikeres megoldást találni. Mi abban vagyunk érdekeltek, hogy az ügyfelek a tartozás megfizetése után is bízzanak a megbízónkban és továbbra is az ő szolgáltatásait vegyék igénybe. Az Intrumnál büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünk során szem előtt tartjuk az etikus magatartást, és arra törekszünk, hogy az innovációt és a hatékonyságot képviseljük az iparágunkban.

Alapvető értékeink

Empathy
Ethics
Dedication
Solutions

Legyen a megbízónk%

We lead the way to prosperous business