Etikus követeléskezelés

-

Történetünk

A több mint 100 éves múltra visszatekintő Intrum 2017-ben a Lindorff és az Intrum Justitia egyesülését követően a világ vezető kintlévőségkezelő és adósságbehajtással foglalkozó vállalatává vált. Ma az Intrumnak 20 európai országban vannak irodái, és több mint 10 000 embert foglalkoztat.


Tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön ügyfelei sok esetben nem ismerik a követeléskezelés folyamatát, ezért előfordulhat, hogy nem értik, miért kaptak felszólító levelet. Munkatársainkról kivétel nélkül elmondható, hogy olyan képzésben részesültek, mely az ügyfeleknek történő segítségnyújtást és a bizalmon és nyitottságon alapuló párbeszédet helyezi előtérbe. Olyan megoldást nyújtanak az Ön ügyfeleinknek, amelyek segítségével rendezhetik tartozásukat és nyereséget realizálhatnak vállalkozásuk számára.

Cégeknek és szervezeteknek is dolgozunk. Minden ágazatban segítünk a kintlévőségek kezelésében és vállalkozásuk fejlesztésében. Az Intrum a szolgáltatások széles palettájával rendelkezik, az adminisztratív, a jogi és a nemzetközi behajtáson túl megelőző szolgáltatásokkal és lejárt lakossági követelések megvásárlásával segítjük üzleti partnereinket.

Amikor megbízóink igénybe veszik követeléskezelési szolgáltatásunkat, azt szeretnék, hogy időben hozzájussanak a szolgáltatásuk, termékük ellenértékéhez és szeretnének ehhez a sikeres megoldást találni. Mi abban vagyunk érdekeltek, hogy az ügyfelek a tartozás megfizetése után is bízzanak a megbízónkban és továbbra is az ő szolgáltatásait vegyék igénybe. Az Intrumnál büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünk során szem előtt tartjuk az etikus magatartást, és arra törekszünk, hogy az innovációt és a hatékonyságot képviseljük az iparágunkban.

Alapvető értékeink

Empathy
Ethics
Dedication
Solutions