Portfólió értékesítése - a megfelelő partner kiválasztása

A behajthatatlan követelésekből álló portfóliók értékesítése során fontos, hogy olyan partnert válasszon, aki biztosítja az Ön hírnevének védelmét, és együttműködik az ügyfelekkel pénzügyi problémáik megoldása érdekében.

A behajthatatlan követelések portfóliójának értékesítése ésszerű lépés, amelyet beilleszthető a hitelkezelési ciklusba. Lehet, hogy ezek a számlák még mindig értéket képviselnek, de ezen értékek felszabadításához speciális készségekre és összpontosításra van szükség, amely kimerítheti az alaptevékenységét. Ehelyett értéket realizálhat e számlák eladásával, biztonságot és azonnali készpénz-injekciót biztosítva a pénzügyi mérlegébe.

Kiterjedt tapasztalat a portfóliók széles skáláján

Az Intrum szakértője a különböző méretű adósságvásárlási tranzakcióknak, és Európa-szerte a jelentős pénzügyi szolgáltatói panelekben megtalálható. Jelentős, fedezetlen banki és pénzügyi szolgáltatási tartozások, valamint ingatlanfedezetű hitelek, közüzemi és távközlési adósságok és postai megrendelésű számlák felvásárlását vállaljuk, de kisvállalkozásoknak és kisebb volumenű nemteljesítő hitelekkel rendelkezőknek is tudunk segíteni.

Az egyszeri vásárlások mellett határidős megállapodásokban is részt veszünk, amelyek keretében a hitelciklus bizonyos szakaszaiban vásároljuk meg ügyfeleink számláit. Csapatunk Önnel együttműködve az igényeinek megfelelő tranzakciót alakít ki együtt.

Páneurópai jelenlét

Az Intrum 22 európai országban való jelenléte és kiterjedt partnerhálózatunk azt jelenti, hogy rendelkezünk elegendő mérettel, kapacitással és rugalmassággal ahhoz, hogy számlákat vásároljunk, bárhol is legyenek. Többnyelvű csapataink több joghatóságot lefedő portfóliókat is tudnak kezelni.

Etikus folyamatok, etikus módszerek

A tartozások értékesítése aggodalomra adhat okot, ha az ügyfélélményről van szó. Az Intrumnál büszkék vagyunk etikus behajtási módszerünkre. Tudjuk, hogyan kell kapcsolatot teremteni az adósságban lévő emberekkel, és együttérzően dolgozunk velük pénzügyi körülményeik feltérképezése és a fenntartható fizetési tervek felállítása érdekében.

Megóvjuk hírnevét

Azok az ügyfelek, akik jelenleg pénzügyi nehézségekkel küzdenek, a jövőben is értékes ügyfelek lehetnek. Azáltal, hogy a nehéz időkben is pozitív élményt nyújtunk, nem csak megvédjük, hanem fokozzuk is jó hírnevét. Speciális követeléskezelési csapataink képzettek arra, hogy minden bármilyen helyzetet kezeljenek, a kiszolgáltatott ügyfelek számára pedig egyedi, személyreszabott eljárásokat alkalmazunk.

Sikertörténetek

Ügyfeleink bizalma múltbéli eredményeinkre épül. Az ügyfelekkel való megértő és tisztességes bánásmód üzleti tevékenységünk szerves részét képezi, aminek eredményeképpen alacsony a fizetési késedelmek aránya és magas az ügyfél-elégedettségi mutatóink. Behajtásaink 97%-át házon belül végezzük, a kiváló nyomon követési és peres eljárásokra vonatkozó képességeink, valamint a legmodernebb technológia alkalmazásával.

Pontosság és hatékonyság

A behajtások előrejelzésének pontossági aránya az elmúlt négy évben meghaladta a 99%-ot, erős analitikai képességekkel rendelkezünk. Dinamikus számlastratégiánk egyértelmű kapcsolatot mutat tevékenységünk és a behajtások között, a számlák intelligens priorizálásának alkalmazásával.