Célkitűzésünk, küldetésünk és víziónk

Célkitűzésünk, küldetésünk és víziónk

Célkitűzésünk

Vezető szerepet vállalunk az egészséges gazdaság felé vezető úton.

Irányt mutatunk a fenntartható gazdaság felé magánszemélyeknek, cégeknek, és a társadalom egészének. Hisszük, hogy az időben történő fizetés előfeltétele a cégek és vállalatok növekedésének. A fenntartható gazdaság alapja a magas színvonalú életminőség kialakítása, melynek köszönhetően az embereknek lehetőségük nyílik megvalósítani álmaikat és céljaikat. Tevékenységünk által munkahelyeket teremtünk, mely élénkíti a gazdasági növekedést.


Küldetésünk

Elősegítjük a vállalatok jó teljesítményét azáltal, hogy törődünk az ügyfeleikkel.

Az Intrum kintlévőség-kezelési szolgáltatásainak köszönhetően a cégek könnyebben hozzájuthatnak eladott termékeik vagy szolgáltatásaink ellenértékéhez. Több mint 80 000 cég növekedését tesszük lehetővé iránymutatásunknak köszönhetően és hozzávetőleg 250 000 ügyféllel tartjuk napi szinten a kapcsolatot. Célunk, hogy közös értékeket teremtsünk az üzleti világ és a társadalom számára. Közös érdek, hogy a cégek időben hozzájussanak termékeik vagy szolgáltatásaik ellenértékéhez, az ügyfelek pedig megszabaduljanak a tartozás terhétől. Célunk, hogy tartós eredményeket érjünk el és az államigazgatási szervekkel és más érintettekkel partnerségben megteremtsük az egészséges gazdaság alapjait.


Víziónk

Célunk, hogy mindenki, aki hitelt ad vagy vesz fel elismerje munkánkat és megbízzon bennünk. 

Az Intrumnál megbízóink és ügyfeleik egyaránt fontosak számunkra. Tudjuk, hogy az etikus magatartás és a tisztességes bánásmód sokat változtathat az emberek életén. Csak az ügyfelekkel együttműködve, megoldásokat keresve tudjuk biztosítani, hogy a vállalkozások és más szervezetek megkapják jogos járandóságukat, és a társadalom jól működhessen. A törvények és előírások maximális betartása mellett értékeink is vezérelnek bennünket. Nap mint nap együtt élünk ezekkel, és arra törekszünk, hogy minden tevékenységünk során a legmagasabb színvonalat képviseljük.