Karrier az Intrumnál

Az Intrumnál dolgozni

A mi munkánk az, hogy másoknak segítsünk. Segítünk az eladósodott magánszemélyeknek kijutni a nehéz helyzetekből. Segítünk a vállalatoknak, hogy hozzájussanak jogos járandóságukhoz és ezáltal növekedhessenek, minél több munkavállalót foglalkoztathassanak és jól prosperálhassanak. Több mint 10 000 alkalmazottunk van 20 országban, és a követeléskezelés nemzetközi piacvezető szolgáltatójaként mindig új tehetségeket keresünk.

Nálunk dolgozni azt jelenti, hogy kiváló munkatársakkal, a legérdekesebb ügyfelekkel, a legújabb piaci innovációkkal és a legmagasabb etikai normákkal dolgozhat. Azt is jelenti, hogy rendkívül nemzetközi környezetben dolgozhatsz, és együttműködhetsz a 20 európai országunkban dolgozó kollégáinkkal.

Next Generation Program: jelentkezz a 2023-as programunkra

Olyan karriert szeretnél, amely változást hozhat a számodra? A jövő vezetőit és elemzőit keressük, hogy előrevigyék vállalatunk működését és a teljes kintlévőségkezelési iparágat. 12 hónapos nemzetközi diplomás programunk lehetőséget nyújt arra, hogy fejleszd készségeit és teljes értékű karriert építs.

 

Mindig keresünk új munkatársakat csapatunkba.

Milyen juttatási csomagra számíthatnak munkatársaink?

Hol dolgozunk?

Tartalmas munka

A mi tevékenységünk arról szól, hogy másoknak segítsünk. Ez ad mélyebb értelmet az Intrumnál végzett munkánkak.

Támogató környezet

Cégkultúránk barátságos, de egyben kihívást is jelen és támogató. Dolgozz együtt olyanokkal, akik elkötelezettek a munkájuk iránt és etikusan végzik azt.

Fejlődési lehetőség

Számos lehetőségünk van az előrelépésre, a szakosodásra és a rotációra, itthon és a nemzetközi színtéren egyaránt.

Alapvető értékeink

Empathy
Ethics
Dedication
Solutions

Adatkezelési szabályzat állásra pályázóknak