Mit jelent nálunk dolgozni?

Nálunk dolgozni annyit tesz, mint egy olyan cég csapatába tartozni, amely elkötelezetten segíti embertársait. Több mint 10 000 alkalmazottal, 24 országban nyújtunk átfogó követeléskezelési szolgáltatásokat, ehhez a munkához pedig folyamatosan keressük az új tehetségeket.

Ha egyszer az Intrum csapat tagjává válsz, hamar megérted azt, hogy az emberek, a munkavállalók, az ügyfelek és a partnerek a vállalatunk lelkét képezik. Törődünk munkavállalóinkkal, hozzánk csatlakozva pedig:

Csatlakozol egy nemzetközi piacvezetőhöz

Ha velünk dolgozol, egy nemzetközi piacvezető cégnek dolgozol. Ez nem csak egy jól hangzó klisé, mert nálunk  a legjobb emberek között, a legérdekesebb ügyfelekkel, a legújabb piaci újításokkal, és a legmagasabb szintű etikai normák mentén dolgozol. Az Intrumnál nemzetközi környezetben nyílik lehetőséged a közös munkára, mivel irodáink Európa 20 országában is megtalálhatóak.

Értékes munkát végzel

Munkánk során másoknak nyújtunk segítséget,  megoldásokat kínálunk a tartozásuk miatt nehéz helyzetbe került ügyfeleink számára. Segítjük a céges partnereinket, hogy kintlévőségeik kiegyenlítésre kerüljenek, ezáltal azzal tudjanak foglalkozni, amelyhez legjobban értenek - üzletük fejlődésével. Pozitív hatást fejtünk ki ezzel a gazdaságra, velünk együttműködve pedig te is ennek a körforgásnak válhatsz hasznos tagjává. Mindez szereptől és beosztástól függetlenül ad egy mélyebb értelmet az Intrumnál végzett munkádnak.

Egy támogató közösség tagjává válsz, ahol a befektetett energiád megtérül

Vállalatunk elkötelezett és színes egyénekből áll. Hisszük, hogyha adunk valamit, az mindig megtérül.  Add a legjobbat magadból, hogy élni tudj a lehetőségekkel! Nagyok az elvárásaink munkavállalóink felé, de egyben támogató közösség vagyunk. Barátságos befogadó, de egyben  kihívásokat kereső  és versenyképes csapat vagyunk. Ez a kettősség az értékeinkben is visszatükröződik; Empátia és Etika - Elkötelezettség és Megoldásközpontúság. Ebben a környezetben velünk gyorsan tudsz fejlődni, azonban ehhez mindenképpen energiát kell belefektetned. Nyújtsd nálunk legjobbat és a sikerek  mellett a megbecsülésben is részed lesz!

Lehetőséged lesz fejlődni

Remek lehetőségeket kínálunk az egyéni fejlődésre és karrierutak építésére. Multinacionális szervezetünknél számos lehetőség nyílik az előrelépésre, szakosodásra, különböző osztályok munkájának megismerésére, vagy éppen szárnyaid próbálgatására külföldi irodáinknál. Ezek megismerésére csupán a te energiádra van szükség. Vitathatatlan, hogy az üzleti tevékenységünk célja mások segítése - mind magánszemélyek és mind vállalatok tekintetében - amely munkádat egy személyesebb szintre emeli. Egyszerűen megfogalmazva, fejlődni fogsz azáltal, hogy jót teszel!