Alapvető értékeink

Empathy / Empátia

Üzleti tevékenységünk középpontjában az emberek állnak, valamint az, hogy mind a vállalkozások, mind a társadalom számára közös értéket hozzunk létre. Minden szituáció egyedi. Arra törekszünk, hogy megértsük az embereket, a különféle nézőpontokat és mindig méltósággal és tisztelettel bánjunk másokkal, legyenek azok megbízóink és azok ügyfelei, vagy a saját munkatársaink. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy nagyobb értéket nyújtsunk, mélyebb értelmet találjunk a munkánkban és teljesítsük közös küldetésünket.


Ethics /Etika

Nem pusztán megfelelünk a szabályoknak, példaképek vagyunk az iparágon belül. Mind a lehetőségünk, mind a felelősségtudatunk megvan ahhoz, hogy új mércéket állítsunk fel és megváltoztassuk az emberek követeléskezelésről alkotott képét. Ez azt jelenti, hogy minden ügyféllel szemben a tisztességes bánásmódot szorgalmazzuk, és olyan megbízókkal és partnerekkel dolgozunk együtt, akikkel közös értékeket vallunk. Ezt úgy érjük el, hogy ragaszkodunk a tisztességes és becsületes eljárásokhoz.


Dedication / Elkötelezettség

Egyik legnagyobb erősségünk munkatársaink lelkesedése és elkötelezettsége. Azzal, hogy minden nap elhatározzuk, hogy kicsivel jobbak leszünk, mint az előző nap, a legjobbat hozzuk ki egymásból. Egyénileg és csapatban is fejlődünk, így alakítjuk vállalatunk jövőjét és nagyobb értéket teremtünk megbízóink és adós ügyfeleik számára. A változás állandó a mi világunkban, de továbbra is töretlenül haladunk előre.


Solutions / Megoldásközpontúság

Mindent egybevetve az számít leginkább, mit értünk el megbízóinkkal és ügyfeleikkel. A legjobb megoldások kifejlesztésének és a minden érintett számára valóban előnyös helyzetek megteremtésének képessége emel ki minket a piac többi szereplője közül. Az innovatív gondolkodásunkkal és magatartásunkkal túlszárnyaljuk az elvárásokat, és a gondolatvezérek szerepét vesszük fel az ágazatunkon belül.