Intrum Zrt. néven és új székhelyen folytatja tevékenységét Magyarország piacvezető követeléskezelési szolgáltatója

2020. október 1-jétől nevet vált az Intrum Justitia Zrt., valamint egyidejűleg beleolvad az Intrum Hitel Zrt., és együtt Intrum Zrt. néven folytatják tevékenységüket. Magyarország piacvezető követeléskezelési szolgáltatója ezzel mérföldkőhöz érkezett, amit azzal is jelez, hogy birtokba veszi új, környezetbarát otthonát a Váci Greens irodapark legújabb, „F” épületében. Ez a változás nemcsak az Intrum Zrt. több mint négyszáz munkatársának fontos újdonság, hanem az ügyfeleknek is, hiszen a székhelyváltással együtt a személyes ügyfélszolgálat címe is megváltozik.

Az Intrum Európa és Magyarország piacvezető követeléskezelési szolgáltatója. A nemzetközi vállalat Magyarország mellett még 24 európai országban van jelen, több mint 10000 alkalmazottjuk évente mintegy 80 000 céget szolgál ki. Az Intrum magyar leányvállalata egyike a legnagyobb magyar cégeknek: a vállalat jelenleg több mint 400 embernek ad munkát és ez a szám dinamikusan növekszik, többek között ezért volt indokolt az irodacsere az új, 5200 négyezetméteres területre.

Az irodaház átadása a napokban történt meg, így a Társaság a költözést október 15-18. között valósította meg. Az új székház kiválasztása során a vezetőség kiemelt célkitűzése között szerepelt a környezettudatosság és fenntarthatóság, ezért is esett a választás a Váci Greens irodaházra, amely megkapta a BREEAM „Excellent” minősítést és a legjobb építészeti megoldásokat ötvözi a legújabb építési technológiákkal, amelyeknek köszönhetően csökken a cég ökológiai lábnyoma.

„Számunkra fontos, hogy munkavállalóink a lehető legmodernebb, legzöldebb, legergonomikusabb és egyúttal jól megközelíthető helyen dolgozhassanak. Svéd cégként a vérünkben van a tágabb környezetünkre való aktív odafigyelés, így a költözés a fenntarthatóság jegyében zajlik” – magyarázza el a változást Felfalusi Péter, az Intrum Zrt. vezérigazgatója.

Az A+ kategóriás, környezetbarát technológiával rendelkező és a legmagasabb fokú akadálymentességi szempontok szerint tervezett irodaépület az ügyfélkiszolgálás terén is új perspektívát jelent.

A világ legnagyobb credit management csoportjának tagjaként a két társaság 2020. október 1-jei egyesülésével az Intrum továbbra is a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleinek és megbízóinak. „Célunk, hogy a követeléskezelés piacát transzparens, emberközpontú irányba vezessük, mely tükrözi az általunk képviselt értékeket.

Az Intrum Zrt. 2020. október 15-től a 1139 Budapest, Fiastyúk utca 4-8. szám alatt várja ügyfeleit, változatlan ügyfélfogadási idővel.