Kétmillió forinttal támogatja az Intrum a Heim Pál Kórház alapítványát

Kétmillió forintot ajánlott fel decemberben az Intrum Zrt. a Heim Pál Kórházat segítő Gyermekkor Alapítványnak. Ez az alapítvány támogatja a gyermekkórház Madarász utcai részlegét, ahol többek között az intézet koraszülött, traumatológiai és intenzív osztálya működik.

A felajánlásról a vállalat magyarországi vezérigazgatója, Felfalusi Péter döntött, aki elmondta, bár a járvány a mi életünket is átalakította, ám azt is látjuk, hogy rengeteg embertársunkat sokkal súlyosabban érinti a kialakult helyzet, mint minket. Emiatt úgy döntöttünk, hogy a Zsebpénzügyes megszervezése mellett nagyobb figyelmet fordítunk az Intrum CSR tevékenységére is. Ennek eredményeképpen idén azt az összeget, amit karácsonyi ajándékokra fordítanánk, a rászorulók és az egészségügyi dolgozók megsegítésére fordítjuk.

Az elmúlt évben nyújtott munkájukért az egész ország a szokásosnál is nagyobb köszönettel tartozik az egészségügyben dolgozóknak, ezért a mostani felajánlás a legkisebb, amit tehetünk. Reméljük, hogy a felajánlással könnyebbé tehetjük több orvos, ápoló, illetve az ünnepeket a kórházban töltő családok karácsonyát ebben a nehéz időszakban -
fogalmazott Felfalusi Péter.
Az adományt Deszpot Károly, az Intrum értékesítési és üzletfejlesztési igazgatója adta át Dr. Fekete Ferenc orvosigazgató úrnak.