Új üzletfejlesztési és értékesítési igazgató az Intrumnál

Deszpot Károly, az évtizedes cégvezetői múlttal és több éves követeléskezelési tapasztalattal rendelkező szakember 2019. február 18-án üzletfejlesztési és értékesítési igazgató pozícióban csatlakozott az Intrum Justitia Zrt.-hez.

A szakember több mint 15 éves pénzügyi és credit menedzsment múlttal rendelkezik. Karrierje során átfogó tapasztalatot szerzett nemzetközi vállalatok irányítását illetően több iparágban is.

Deszpot Károly 1996-ban csatlakozott az Europapier AG-hez, ahol 2004 és 2007 között töltötte be a magyar leányvállalat ügyvezető igazgatói posztját. 2009 és 2015 között a német Arvato (Bertelsmann csoport tagja) magyarországi leányvállalatának, a Creditexpressnek vezetéséért felelt. A vállalat ezen időszak alatt főleg banki és telekommunikációs megbízói körben erősödött meg.

2015-ben a magyar tulajdonú és alapítású, európai lefedettségű WebEye Telematics hazai leányvállalatának ügyvezetője lett, ahol több projektet is sikerre vitt. Ezt követően a logisztikai szektorban eltöltött sikeres évek után visszatért a követeléskezelési iparágba, 2018 és 2019 között a B2Kapital igazgatóságának tagja volt.

2019. február 18-án csatlakozott az Intrumhoz, ahol a vállalat értékesítési és üzletfejlesztésigazgatóságának tevékenységét vezeti.

 

Mindenki a legjobb csapatban szeret játszani. Örülök, hogy most lehetőségem nyílt erre. Szakmabeliként mindig is mérceként tekintettem az Intrumra, és annak eredményire, valamint értékeire. Büszke vagyok, hogy a továbbiakban én is részese lehetek a cég fejlődésének. Üzletfejlesztési és értékesítési igazgatóként azon fogok dolgozni, hogy az iparágban szerzett vezetői és értékesítési tapasztalataimat kamatoztatva az Intrum továbbra is új és egyedi megoldásokat nyújtson ügyfelei számára.
mondta kinevezése kapcsán Deszpot Károly