Az Edisonplatform partnere az Intrum

Az Edisonplatform egy olyan gondolatformáló közösség, amely összefogja és együttműködésre ösztönzi a gyerekeket fejlesztő, innovatív és tudásalapú szereplőket. Célja, hogy a mai óvodások és iskolások megtalálják majd a helyüket az értelmes munka világában, ezért a jövő tudását és kompetenciáit ágyazzuk be a mai gondolkodásba. Az Intrum társadalmi felelősségvállalási programjának keretében szakmai partnerként támogatja a szervezet alaptevékenységét, részt vesz a rendezvényein és az Edison 100 zsűrizésében.

Számunkra kiemelten fontos, hogy a jövő generáció pénzügyi edukációjához hozzájárulhassunk, bővítsük a diákok pénzügyi-gazdasági ismereteit és terjesszük a tudatos pénzügyi gondolkodást. Ezért is lettünk az Edisonplatform támogatója, mert felelős vállalatként feladatunknak érezzük, hogy szerepet vállaljunk a munka és a gyerekek jövőjének alakításában. Ezért is hívtuk éltere évekkel ezelőtt a Zsebpénzügyes CSR programunkat a középiskolásoknak szóló pénzügyi tudatosság versenyünket.

Mindannyiunk érdeke, hogy a gyerekek jövőjébe fektessünk, hogy olyan fiatalokká váljanak, akik kreatívan gondolkoznak, tudatosak és rendelkeznek azokkal a készségekkel, amelyeknek köszönhetően sikeres felnőttek válnak majd belőlük. A program célkitűzései és tevékenységei összhangban állnak vállalatunk felelősségvállalási alapelveivel. Az együttműködés keretein belül az Edisonplatform-mal mostantól közösen dolgozunk azon, hogy jövőbarát módon fejlesszük a gyerekek tudását és kompetenciáit annak érdekében, hogy megtalálják majd a helyüket az értelmes munka világában. Hiszen tudjuk: a gyerekek jövője mindannyiunk felelőssége.

 

Az Intrum örömmel támogatja az Edisonplatform munkáját.