Credit management a jövő szolgálatában

Az Intrum nagy múltú vállalat, mely a jövő kihívásait is szem előtt tartja. A folyamatos technológiai fejlődés, a változó vásárlási szokások és az új üzleti modellek nem csupán bennünket, hanem megbízóinkat is érintik.

Az Intrumnál folyamatosan arra törekszünk, hogy ajánlatainkat tökéletesítsük és még hatékonyabb módokat találjunk az együttműködésre. Az analitika és digitális innováció ötvözésével új, testreszabott szolgáltatások válnak elérhetővé, ezért továbbra is befektetünk a digitális adatszolgáltatásokba, hogy ügyfélkapcsolataink még jobbá váljanak.  Továbbra is folytatjuk a növekedést a már meglévő és új piacainkon is. Folyamatosan erősítjük piacvezető pozíciónkat.

Piaci pozíciónk felelősséget is jelent. Munkánkat csak akkor tudjuk hatékonyan végezni, ha megőrizzük megbízóink bizalmát, ezért fontos az számunkra, hogy példát mutassunk az iparág többi szereplőjének. Nem csak arra koncentrálunk, amiben a legjobbak vagyunk, hanem az etikus viselkedést is szem előtt tartjuk. Arra törekszünk, hogy tevékenységünk során megfeleljünk a legmagasabb elvárásoknak és munkánkat kiemelkedő professzionalizmus övezze.

Célunk, hogy a hozzánk forduló ügyfeleink bizalmát és tiszteletét elnyerjük. Megbízóink és ügyfeleink növekedését biztosító megoldásokat nyújtunk. Értéket teremtünk ügyfeleink, megbízóink, részvényeseink és az egész társadalom számára.

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy jobbá váljunk, és hogy a legjobbat hozzuk ki egymásból. Jövőnket egyénenként és csapatként folyamatosan fejlődve alakítjuk, értéket teremtve megbízóink és ügyfeleik számára. A körülöttünk lévő folyamatos változás mellett az egészséges gazdaság fenntartására törekszünk.