A jogszabályokon túl - több mint megfelelés

Az Intrum követeléskezelési szemléletének sarokkövei a törvényeknek való megfelelés és az etikus ügyfélkezelés. Jelentős összegeket fektetünk új technológiákba, a folyamatokba és az emberekbe, hogy a legjobb eredményeket biztosítsuk megbízóink és ügyfeleink számára.

Az Intrumnál hiszünk abban, hogy a jó ügyfélkezelés túlmutat a törvényeknek való megfelelésen és a jogszabályokon. Keményen dolgozunk azért, hogy megbízóink ügyfeleinek a lehető legjobb élményt nyújtsuk. Íme néhány ok, amiért érdemes velünk dolgoznia.

A legmagasabb Net Promoter index az iparágban

Folyamatos fejlesztési kultúránk része a rendszeres független értékelés. Globálisan 'Investor in Customers Gold' akkreditációval rendelkezünk, és 2021-ben +59-es NPS pontszámot értünk el, ami a legmagasabb az iparágban.

Többcsatornás ügyfélélmény-felmérések

Ezek munkatársaink egyéni teljesítményéhez kapcsolódnak, és lehetővé teszik számunkra, hogy folyamatosan értékeljük és beszámoljunk az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatás szintjéről. Emellett a jövőbeli kezdeményezéseket és fejlesztéseket is ösztönzik.

Havi ügyfélfelmérési riportok

Ezeket a riportokat havonta megosztjuk megbízóinkkal, beleértve a kiadott felmérések mennyiségét, a kitöltési arányokat, az elért pontszámokat és minden egyéb visszajelzést.

Digitális megoldások

Egy olyan világban, ahol egyre nagyobb igény mutatkozik a 24 órás digitális megoldások iránt, ügyfélportálunk lehetővé teszi az ügyfelek számára az önkiszolgálást, miközben a call centerben kifejlesztett összes ügyintézés előnyeit élvezhetik. 

Valós idejű információk és frissítések

Az ügyfél önkiszolgáló portál zökkenőmentes ügyfélélményt nyújt, mivel ez elkészített részletfizetési megállapodások és a befizetett törlesztések 30 percenként automatikusan feltöltődnek. A portál teljes mértékben integrálódik az Intrum behajtási platformjába.

Jogszabályok és frissítések

Az Intrumnál szenvedélyesen támogatjuk a TCF (Fair Treatment of Customer) elveit minden szinten. Annak érdekében, hogy a megfelelés az egész vállalaton belül meghonosodjon, elfogadásra és népszerűsítésre kerüljön, havonta megfelelőségi egyeztetéseket szervezünk minden kolléga számára. A törvényi szabályozási frissítéseket és a kulcsfontosságú témákat a legjobb gyakorlatok végrehajtásának előmozdítása érdekében vitatjuk meg. Ezt a havi ülést az Intrum megfelelőségi hírlevele kíséri, hogy az egész vállalat tisztában legyen a legfontosabb szabályozási megállapításokkal és érdekes területekkel.

Ezek az eszközök és folyamatok lehetővé teszik számunkra, hogy következetesen magas szintű ügyfélszolgálatot nyújtsunk. További információért arról, hogy az Intrum hogyan segíthet Önnek és ügyfeleinek.