Megbízásos behajtások: az Ön neve, a mi szakértelmünk

Mit jelent a márkanév? Néha minden. Szerencsére az Intrum kintlévőségkezeléssel kapcsolatos szakértelmét saját márkaneve alatt is igénybe veheti megbízáson alapuló szolgáltatásunkon keresztül.

Az Intrumnál megértjük, milyen fontos a márka a vállalkozások számára. Ezért hoztuk létre a megbízásos követeléskezelési megoldást, hogy ügyfeleink más módon is hozzáférhessenek a piacvezető hitelkezelési szolgáltatásokhoz.

Az Ön igényeire szabott szolgáltatás

Rendszereinket és technológiánkat úgy alakítottuk ki, hogy ezeket a szolgáltatásokat az Ön márkaneve alatt nyújtsuk, így Ön az etikus és hatékony behajtáshoz szükséges adatokba és eszközökbe történő befektetésünk és szakértelmünk minden előnyét élvezheti.

Tudjuk, hogy sok vállalkozás kapacitáskorlátokkal küzd, és a havi hátralékos ciklusok periódusa és a szezonalitás nem optimális teljesítményhez, rossz ügyfélélményhez vagy megnövekedett fix költségekhez vezethet.

Ügyfeleinknek rugalmasságra van szükségük ahhoz, hogy proaktívan és gyorsan alakíthassák a hátralékkezelési stratégiákat a teljesítmény optimalizálása, valamint az ügyfelek és a márka védelme érdekében.

A belső műveletek azonban a régi rendszerek, folyamatok és helyszínek miatt magas működési költségekkel járhatnak. Jelentős változások nélkül csak fokozatos javulások lehetségesek.

Piacvezető ügyfélszolgálat

Az Intrum azon képessége, hogy kiváló ügyfélkiszolgálást nyújtson, valamint, hogy hatékonyan rögzítse a visszajelzéseket, és azok alapján cselekedjen, a folyamatos fejlesztés kultúráját eredményezi. Az ügyfeleknek személyre szabott válaszokat kínálunk, beleértve a többcsatornás megoldásokat és a digitalizációt.

A megbízáson alapuló megoldásaink megoldják az ügyfeleink előtt álló kihívásokat, lehetővé téve számuka, hogy az alaptevékenységükre összpontosíthassanak, miközben tudják, hogy vevőik és márkájuk biztos kezekben van.