Ügyfélkezelés a kintlévőségkezelési életcikluson keresztül

Az ügyfélközpontúság, a következetes folyamatok és a digitális eszközök azok az összetevők, amelyek az Intrum etikus behajtási stratégiája keretében optimális élményt biztosítanak az ügyfelek számára.

Az Intrum által ügyfeleink számára biztosított ügyfélszolgálati útvonal gondosan tervezett, a hatékonyságot piacvezető ügyfélkezeléssel ötvözzük.

Az alábbi lépéseket tesszük meg ennek érdekében:

  1. Tudatosság – márkánk és hírnevünk fontos számunkra, és ügyelünk arra, hogy megbízóink és mi magunk is etikusan működjünk.
  2. Értesítések – automatizálhatjuk az adósságbehajtási értesítéseket,  biztosítva ügyfeleinknek a különböző fizetési lehetőségeket, ezzel megelőzve a további fizetési nehézségeket.
  3. Kommunikáció – gondoskodunk arról, hogy az információkhoz való hozzáférés következetes és egyszerű legyen, az alkalmazott technológia és a képzett ügyfélszolgálati munkatársak segítségével többféle kommunikációs csatornát is kínálunk az ügyfeleknek, melyeket igényeik és preferenciáik szerint vehetnek igénybe,
  4. Megoldás – tisztességesen és tisztelettel bánunk minden ügyfelünkkel, biztosítva a részletfizetési tervek átláthatóságát, az érintett adósságainak teljes áttekintését és a tisztességes eljárást a tartozás életciklusának minden szakaszában.
  5. Fizetés – többféle, igényekhez igazodó fizetési lehetőséget kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt.
  6. Visszajelzés – visszajelzést kérünk az ügyfelektől, válaszaik alapján reagálunk az egyes helyzetek megoldására és az általános ügyfélélmény javítására.