Követeléskezelési szolgáltatások

Segítünk, hogy gyorsabban jusson hozzá a késedelmes tartozásokból befolyó pénzéhez az ügyfélkapcsolatok sérülése nélkül.

Mi figyelünk az Ön követeléseinek behajtására, hogy Ön a fejlődésére összpontosíthasson.

A fizetési késedelem szigorú, kitartó és méltányos kezelésével az Intrum segítséget nyújt abban, hogy gyorsabban jusson a pénzéhez és csökkentse kintlévőségeit, így Önnek csupán azzal kell foglalkoznia, amihez a legjobban ért – üzlete gondozásával, fejlesztésével.

Tartozásbehajtás belföldön

Az Intrum Európa piacvezető követeléskezelő vállalata, tevékenysége 1898-ig nyúlik vissza. Az Intrum egyedülálló tapasztalattal bír az ügyfelek fizetési folyamatainak kezelését és monitorozását illetően.

Véleményünk szerint a sikeres vállalkozás a kiszámítható pénzforgalmon és a kiegyensúlyozott ügyfélkapcsolatokon múlik. Ha Önnek nem fizetnek időben, az Intrum vállalja, hogy többféle behajtási cselekményt alkalmazva (e-mail, telefonhívás, levélküldés, személyes felkeresés) mindent megtesz a tartozás sikeres behajtása érdekében behajtásának sikerességét anélkül, hogy ügyfélkapcsolatai sérülnének. Tisztelettel bánunk partnereivel, mert tudjuk milyen értékes egy üzleti kapcsolat. Mindezt sikerdíjas konstrukcióban tesszük, hogy csak annyit fizessen, amennyit használja szolgáltatásunkat. Éves rendelkezésre állási díjunk megfizetésével pedig biztosíthatja, hogy 12 hónapon keresztül bármikor küldhet megbízást követeléskezelési szakértőinknek. Grátisz névhasználati szolgáltatással. 

Biztonságban tudhatja magát, hiszen az Intrum segíti Önt akkor is, ha jogi úton történő behajtásra kerülne sor.

  • Kategóriavezető nyomon követési folyamatok és fizetéskezelési eszközök
  • Globális hatáskör az Intrum 25 országban jelenlévő tevékenységein és 160 országra kiterjedő partnerhálózatán keresztül
  • Megőrzi az ügyfelekkel ápolt korrekt viszonyt és tiszteletben tartja méltóságukat

Nemzetközi adósságbehajtás

A nem időben történő számla kifizetése vagy a kifizetések hiánya komoly problémát okozhat nemzetközi ügyfelekkel rendelkező vállalatok esetében is. Amikor csak szüksége van rá, az Intrum globális elérést biztosít Önnek partnereihez külföldi üzleti tevékenység esetén is.

Az Intrum 25 saját kirendeltséggel és globális partneri hálózatával összesen 160 országban biztosít adósságbehajtási szolgáltatást ügyfelei részére. Az Intrum így alapos ismereteket szerzett a helyi piacok sajátosságairól, mely lehetővé teszi, hogy naprakész, a helyi piac információra alapozott követeléskezelési szolgáltatással segítse Önt és munkáját. Adott ország nyelvén, kulturális és törvényi szabályok mentén végzi az Intrum professzionális követeléskezelési tevékenységét külföldön is.

Mindezt sikerdíjas konstrukcióban tesszük, hogy csak annyit fizessen, amennyit használja szolgáltatásunkat. Éves rendelkezésre állási díjunk megfizetésével pedig biztosíthatja, hogy 12 hónapon keresztül bármikor küldhet megbízást követeléskezelési szakértőinknek. Grátisz névhasználati szolgáltatással. 

Emlékeztető szolgáltatás

Fordítsa Ön és kollégái teljes figyelmét az napi folyamatokra. Mi ezzel párhuzamosan levesszük a nyitott tételek ellenőrzésének terhét. Bízza ránk ezt a feladatot!

A megoldást külső követeléskezelő partner bevonása jelentheti.  Az Intrum fizetési emlékeztető szolgáltatásának elsődleges célja nem csak a vevő emlékeztetése, hanem hanem a késedelem okainak pontos feltárása és a szükséges intézkedések meghatározása is.

Fényt derítünk az esetleges számlázási adatok módosulására, ellenőrizzük, hogy megérkezett-e partneréhez a számla, esetleg személyi változás, pénzügyi gond vagy valamilyen reklamáció áll a nem fizetés hátterében. Az információkat pontosan, rendszerbe foglalva adjuk át Önnek a folyamat végén, amely hossza Öntől függ.  

Vegye igénybe az Intrum által nyújtott fizetési emlékeztető szolgáltatást, és takarítson meg időt vállalkozása számára!

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése van? Töltse ki űrlapunkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Csak számokat írjon + vagy / jel nélkül
kötelezően kitöltendő