Követeléskezelési szolgáltatások

Segítünk, hogy gyorsabban jusson hozzá a késedelmes tartozásokból befolyó pénzéhez az ügyfélkapcsolatok sérülése nélkül.

Mi figyelünk az Ön követeléseinek behajtására, hogy Ön a fejlődésére figyelhessen.

Hiszünk abban, hogy vállalkozása tevékenységétől függetlenül Önnek kizárólag arra kell koncentrálnia, amiben a legjobb, mi pedig levesszük Önről a követeléskezelés terheit. A fizetési késedelem szigorú, kitartó és méltányos kezelésével az Intrum segítséget nyújt abban, hogy gyorsabban jusson a pénzéhez és csökkentse kintlévőségeit, így Önnek csupán azzal kell foglalkoznia, amihez a legjobban ért – üzlete fejlődésével.

Tartozásbehajtás

A sikeres vállalkozás a kiszámítható pénzforgalmon és a kiegyensúlyozott ügyfélkapcsolatokon múlik. Ha Önnek nem fizetnek időben, az Intrum garantálja a tartozás behajtásának sikerességét anélkül, hogy ügyfélkapcsolatai sérülnének.

Az Intrum Európa piacvezető követeléskezelő vállalata, tevékenysége 1898-ig nyúlik vissza. Az Intrum egyedülálló tapasztalattal bír az ügyfelek fizetési folyamatainak kezelését és monitorozását illetően.

Testreszabott online eszközünk, az IntrumWeb segítségével teljesen átlátjuk szervezete kintlévőségeit és a fizetések státuszát. E mellett az Intrum besorolási rendszerei biztosítják, hogy a cégekről és a magánszemélyekről hatékonyan és eredményesen gondoskodunk. Biztonságban tudhatja magát, hiszen az Intrum segíti Önt akkor is, ha jogi úton történő behajtásra kerülne sor.

 • Kategóriavezető nyomon követési folyamatok és fizetéskezelési eszközök
 • Globális hatáskör az Intrum 24 országban jelenlévő tevékenységein és 160 országra kiterjedő partnerhálózatán keresztül
 • Megőrzi az ügyfelekkel ápolt korrekt viszonyt és tiszteletben tartja méltóságukat

Nemzetközi adósságbehajtás

A nem időben történő kintlévőségek kifizetése vagy a kifizetések hiánya komoly problémát okozhat nemzetközi ügyfelekkel rendelkező vállalatok esetében. Amikor szüksége van rá, az Intrum globális elérést biztosít Önnek külföldi üzleti tevékenység esetén is.

Az Intrum 23 kirendeltséggel és globális partneri hálózatával összesen 180 országban biztosít adósságbehajtási szolgáltatást ügyfelei részére. Az Intrum munkái során alapos ismereteket szerzett a helyi piacok sajátosságairól, mely lehetővé teszi a helyiek időben történő fizetését. Függetlenül attól, hogy az adós ügyfelek milyen nyelvet beszélnek, az Intrum megtalálja a módját annak, hogy hogyan kezelje az adott helyzetet figyelembe véve a helyi üzleti gyakorlatokat és kultúrákat. Naprakész, a helyi piaci információra alapozott szolgáltatásokat nyújtunk, legyen szó a fizetések monitorozásáról, fizetési felszólításokról vagy adósságbehajtási szolgáltatásokról.

 • Kiterjedt nemzetközi hálózatunk 180 piacot fed le
 • Az Intrum brand felgyorsítja a kifizetéseket
 • Helyi jelenlét és naprakész információ minden egyes piacra vonatkozóan 

A zökkenőmentes fizetési folyamat elősegíti cége működését

Az időben történő fizetések nemzetközi szintű nyomon követése komoly kihívást jelent a cégek számára. Az Intrum globális jelenlétét kihasználva Ön időt, pénzt és erőfeszítést takaríthat meg, és csökkenti az új piacokon létrejövő kockázatok esélyét.

Emlékeztető szolgáltatás

A számlázást végző munkatársainak van ideje rendszeresen ellenőrizni  a vevőegyenlegeket és hívogatni vevői pénzügyes kollégáit, hogy élőszóban egyeztessenek az elmaradás okairól?

Amennyiben a válasz nem, a megoldást külső követeléskezelő partner bevonása jelentheti.  Az Intrum fizetési emlékeztető szolgáltatásának elsődleges célja nem a vevő fizetési kötelezettségére való emlékeztetése – hiszen erre tökéletesen elegendő lenne, az olyannyira elterjedt fizetési felszólító levél küldése is – hanem a késedelem okainak pontos feltárása és a szükséges intézkedések meghatározása.

 • A személyre szabott felszólítások lehetővé teszik a korrekt ügyfélkapcsolat fenntartását
 • Az Intrum brand felgyorsítja a kifizetéseket
 • Folyamatos és időben kiküldött emlékeztetők biztosítják az időben történő kifizetéseket

Éljen az általunk kínált fizetési emlékeztető szolgáltatásokkal, és takarítson meg időt vállalkozása számára.  Speciálisan kialakított konstrukciónk minden egyedi igényhez igazodik, valamint kontrollt és rugalmasságot biztosít a kifizetések során.

 

Jogi szolgáltatás

A követeléskezelés utolsó lépése a jogi eljárás.

Amennyiben úgy ítéli meg, hogy tárgyalásos úton már nem tudja behajtani kintlévőségeit, terelje jogi útra az ügyet. Az Intrum jogi eljárás során. Fizetési meghagyást, felszámolási eljárást kezdeményezünk és képviseljük Önt a végrehajtási eljárásban.

 • Minimalizálható jogi költségek
 • Ön helyett mi figyelünk a fontos határidőkre

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki űrlapunkat vagy hívja a  (+ 36 1) 88 00 920 telefonszámot, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Csak számokat írjon + vagy / jel nélkül
kötelezően kitöltendő