Portfólió vásárlás

A gazdálkodó szervezetek működésének feltétele adósságállományuk és kintlévőségeik eredményes csökkentése, és az ezek megszüntetésére való törekvés.

Szeretné, ha leírt számlái ki lennének fizetve?

Annak ellenére, ha feladta és veszteségként leírta a követelést, előfordulhat, hogy annak lehet értéke, és származhat belőle pénzforgalom. Az Intrum átveheti az Ön kintlévőségét, melynek köszönhetően javul a pénzforgalma és ügyfeleinek is segítséget jelent.

Előfordulhat, hogy a tartozás beszedésére fordított energia és költség hosszabb távon nagyobb lehet, mint maga a tartozás. Amennyiben fontolóra veszi tömeges lakossági követeléseket tartalmazó portfoliójának értékesítését, az Intrum Önnek is rendelkezésére áll.

Az adósságbehajtással az adós fél is nyer, hiszen az Intrum egyéni, személyre szabott megoldásokat dolgoz ki az ügyfél anyagi helyzetét figyelembe véve. 

  • A nem teljesítő tartozás eladása gyorsan javítja vállalkozása cash-flow-ját
  • Az új fizetési konstrukciónak köszönhetően az adós fél is nyer
  • Csökkenti a nem teljesítő tartozásból származó veszteségét

A veszteség csökkentése Önnek biztos hasznot jelent

Azonnal fizetünk Önnek, az adósságbehajtást pedig szakértelmünkre és méretgazdaságossági szempontokra alapozva végezzük el.

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki űrlapunkat vagy hívja a  (+ 36 1) 88 00 920 telefonszámot, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Csak számokat írjon + vagy / jel nélkül
kötelezően kitöltendő