Etikus behajtás - törődés az ügyfelekkel

Globális vállalkozásként az Intrum tisztában van azzal, hogy munkánk milyen hatással van az emberekre és a társadalomra. Számunkra az etikus behajtási gyakorlatok alapvető fontosságúak, amelyek segítik ügyfeleink, ügyfeleik és munkatársaink boldogulását.

Az Intrum üzleti tevékenységének középpontjában az etikus követelésbehajtás áll. Az emberek csak akkor tudnak teljes mértékben részt venni a társadalomban, ha mentesülnek a problémás adósságok okozta aggodalmaktól és terhektől. A fogyasztókkal való érzékeny, gyors és etikus bánásmód felgyorsítja pénzügyi rehabilitációjukat, valamint segíti a vállalkozások túlélését és prosperálását.

Tisztességes bánásmód az ügyfelekkel

Az Intrum az ügyfélkiszolgálás terén az ügyfelekkel való tisztességes bánásmód tíz általános elve alapján működik. Míg egyes országokban az ilyen jellegű magatartásformák jogszabályokban vannak rögzítve, az Intrumnál arra törekszünk, hogy a legjobb gyakorlatot valósítsuk meg.

Mindig érdemes befektetni a képzésbe, folyamatokba és rendszerekbe annak érdekében, hogy az ügyfelekkel tisztességesen bánjanak. Amellett, hogy segít az eladósodott magánszemélyeket, motiválja alkalmazottainkat is. Tudják, hogy nemcsak a fogyasztók jólétékhez járulnak hozzá, hanem az üzlethez és a gazdaság egészéhez is.
Gavin Flynn

Flynn számára a képzés az ügyfelek tisztességes bánásmódjának alapköve - az ügyfélszolgálati munkatársaknak időt kell szánniuk a képzés során arra, hogy megtanulják, hogyan folytassanak beszélgetést az adóssággal küzdő emberekkel, és hogyan kezeljék az esetlegesen felmerülő problémákat.

Érzelmi intelligencia

Ed Bonnaire, a globális tanulás vezetője korábban az Intrum UK-nál a call center csapatok képzéséért volt felelős. Elmondja, hogy mielőtt bármilyen hívást lebonyolítanának, a call centerekben dolgozókat a mélyreható képzés részeként megtanítják az érzelmi intelligenciáról, a kommunikáció akadályairól és a hangszín erejéről.

A veszélye annak, hogy ha napi szinten ennyi hívást bonyolítasz le, az, hogy robotpilótára kapcsolsz, és nem figyelsz többé aktívan arra, amit az ügyfél mond. Csapatunkat arra képezzük, hogy figyelmesen hallgasson, és empátiával, valamint kapcsolatteremtéssel biztosítsa a pozitív élményt.
Ed Bonnaire

A fogyasztók nem feltétlenül ismerik jól a köbeteléskezelési iparágat, és Bonnaire tudja, hogy egyes adós ügyfelek félhetnek attól, hogy hogyan fognak velük bánni. Ez akár oda is vezethet, hogy olyan törlesztőrészleteket ajánlanak fel, amelyeket nem engedhetnek meg maguknak, holott a tartozásoktól sikeresen csak akkor szabadulhatnak meg, ha a fizetési tervük reális és fenntartható.

Folyamatos javulás

Mindig van mód az ügyfélélmény javítására, és az Intrumban számos eszköz segíti ezt a törekvést. Az ügyfélfelmérések fontos információkkal szolgálnak a gyakorlatokról.

Megbízóink számítanak arra, hogy gondoskodunk ügyfeleikről, akik közül sokan nehéz és stresszes pénzügyi helyzettel néznek szembe. Tudjuk, hogy értékelik az időt és a gondosságot, amellyel megközelítjük őket - olyan fizetési terveket hozunk létre, amelyek hosszútávon is betartatók