Multinational Collections Hub

Az Intrum Multinational Collections Hub lehetővé teszi, hogy a különböző országokban folyó behajtási tevékenységeit központosítsa úgy, hogy mindenhol a helyi törvényi követelményekhez és helyi sajátosságoknak maximálisan megfelelve történjenek a kintlévőségkezelés lépései. Egyetlen hozzáférési pontot kínálunk Európa-szerte, ami azt jelenti, hogy csökkentheti az adósságkezelési műveletek bonyolultságát, és javíthatja a pénzforgalmat és a hatékonyságot.

 

A Multinational Collections Hub használata rengeteg előnnyel jár:

Központosított szolgáltatáscsomagok

Egységes riportolási rendszer

Egyetlen kapcsolattartási pont

Teljes integráció


Egyszerű kapcsolattartás

Egyetlen követeléskezelő partner az egész európai térségben és egyetlen felhasználói fiók, teljes rálátással az összes információra és riportra.

Koherens munkamódszer

Egyetlen kapcsolattartó egy dedikált nemzetközi ügyfélkapcsolati menedzser személyében és koherens munkamódszer, a helyi adaptációk kihasználásával, szükség esetén az Intrum országos csapatainak igénybevételével.

Központi megállapodás

Minden kintlévőségkezelési igényre kiterjedő partneri megállapodás.

Gyakran Ismételt Kérdések

GYIK - Multinational Collections Hub | Intrum

Hogyan működik?

A központi ügyfélszolgálat lesz az elsődleges kapcsolattartó és felelős a szerződés valamennyi működési és teljesítményi vonatkozásáért. Ez lehetővé teszi, hogy a szervezete egykapus rendszerben kommunikáljon oda-vissza csökkentve ezzel a belső hitelkezelési folyamat összetettségét.

Azáltal, hogy szervezetét az Intrum Hubhoz csatlakoztatjuk, biztosítjuk, hogy minden folyamatban lévő ügy  összhangban működjön. Az Intrum gondoskodik a teljes koordinációról, és biztosítja, hogy az Ön ügyeit az adott országban található irodáink egyike a helyi jogszabályoknak és a fizetési kultúrának megfelelően dolgozza fel. Az Intrum kézben tartja a teljes információáramlást. A visszaérkező információkat az Intrum Hub központosítja, és egységes riportokba csomagolja újra. Ezáltal egyetlen riporton belül világos áttekintést kaphat a folyamatban lévő ügyeiről, függetlenül attól, hogy  ügyfele melyik országban működik és melyik Intrum iroda hol dolgozza fel azokat.

Köthető globális szerződést egy vállalat összes piacára?

Igen, az Intrum globális szerződéseket is kínál, minden egyes piacra külön érvényes megállapodással. Ez azzal az előnnyel jár, hogy bővítés esetén nem kell új szerződést kötni, mivel egy új kiegészítés egyszerűen hozzáadható. Ez leegyszerűsíti és meggyorsítja a tárgyalási és adminisztrációs folyamatokat, így igény esetén szinte azonnal elindulhat egy új országban is a behajtás.

Ez a megoldás bizonyos szolgáltatásokra korlátozódik?

Ez a megoldás nem korlátozza szolgáltatásainkat, és lehetőség van az egyes szolgáltatások országok közötti kombinálására is. Lehetőség van például központilag kezelt fizetési felszólítási és emlékeztető folyamat megrendelésére. Célunk, hogy az Intrum a megbízói igények teljes spektrumát lefedje.

Milyen költségekkel számolhatok?

Az Intrum Hub esetében országonként érvényes piaci árakkal dolgozuk. Ez biztosítja a versenyképes árképzést a helyszíntől függetlenül. A kiválasztott piacokra vonatkozó konkrét információkért lépjen kapcsolatba velünk.

Mi történik, ha a szolgáltatások bővítésére van szükségem?

Nem jelent problémát, mert az Intrum Hub követelésbehajtási szolgáltatásának egyik fő előnye, hogy a vállalkozás igényeivel párhuzamosan növekedhet, és könnyedén kiszolgálhat több piacot anélkül, hogy nagyobb informatikai fejlesztésekre és szerződésmódosításokra lenne szükség.

Digitálisan követhetők nyomon a folyamatban lévő ügyek?

A központi online portálunk a számlák egyetlen felületen történő feltöltését és nyomon követését is lehetővé teszi.

 

Aggódom a márkám hírneve miatt

Minden ügyfelet etikusan és tisztességesen kezelünk, felmérjük pénzügyi körülményeket és lehetőségeiket, és együttműködünk a magánszemélyekkel és a vállalkozásokkal, hogy reális és fenntartható fizetési terveket állítsunk fel.

Központosított követeléskezelési szolgáltatás

Jelentős összegeket fektetünk be a hatékony és etikus behajtáshoz szükséges eszközökbe és képzésekbe. Piaci ismereteink közé tartoznak az egyedi eredménymutatók és az alkalmazott elemzések. Az Ön által üzemeltetett helyszíneken végzett, személyre szabott tevékenységekkel együtt ezt a rálátást és szakértelmet a pénzforgalom javítására, a forgótőke növelésére és a hitelezési veszteségek csökkentésére használjuk.

Ha érdeklik multinacionális vállalatok számára kifejlesztett szolgáltatásaink, ide kattintva olvashat többet ezekről.

“Ott vagyunk, ahol szüksége van ránk, amikor szüksége van ránk. Tudjuk, hogyan biztosítsuk, hogy Önt hozzájusson a jogos követeléséhez, megóvva vállalkozásának márkáját, hírnevét és üzletét.”

Michael Donahue, Head of Partner Network Relations & International Business Support Global Operations, International & Multinational Operations

Legyen a megbízónk!

We lead the way to prosperous business