Next Generation Program

Azok közé tartozol, akik számára fontos, hogy milyen a jövő vállalata és munkavállalója? Gyere az Intrumhoz!

Az Intrum az iparág vitathatatlan piacvezető szereplője - és ezzel komoly felelősséget is jelent, hiszen az is a felelőssége, hogy a kintlévőségkezelés teljes iparágára és annak fejlődésére hatással legyen. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a  évről évre újabb s újabb legjobb tehetségekre van szükségünk. Az Intrum 2017 óta keresi a jövő vezetőit és elemzőit, hogy a Next Generation Programon keresztül tovább fejlesszük iparágunkat és üzletágunkat. 

Maria Klockar Johansson az Intrum szervezet- és személyzetfejlesztési igazgatója és Kim Rosseellel a program házigazdája - nézd meg Maria gondolatait a programról és arról, hogy miért fontos az Intrum számára:

Next Generation Program - a részletek

Az Intrum gyakornoki programja kihívásokkal teli és életre szóló élményt biztosít, melynek keretében 12 hónapon keresztül van lehetőséged megtapasztalni egy fejlődő nemzetközi üzleti környezetet. Ez egy olyan életre szóló tapasztalat, ahol a fáradozásaid igazán számítanak mind az partnereinknek, ügyfeleinknek, az Intrumnak, a társadalomnak, és legfőképpen neked.

A program 2022. szeptember 1-jén indult és egy teljes éven át tart: svéd, norvég, francia, német, finn, görög, spanyol és magyar résztvevőkkel indult el az idei Next Generation Program.

“El sem tudok képzelni lehetőséget a pályakezdésre. Személyes és szakmai szinten is lehet fejlődni, és megtanulni megérteni az Intrum nemzetközi működését.”

Iiro Alikärri, Next Generation Graduate in Finland 2019/2020

A modulok

A program három modulra épül, ahol különböző részlegekkel fogsz együtt dolgozni, sokszínű csapatokban, ahol kiépítheted kapcsolati hálódat, és fejlesztheted saját készségeidet, tudásodat. A felfedezési vágyad és a közreműködésed kulcsfontosságú a program során. Lehetőséged lesz tapasztalatot gyűjteni, és betekinteni a mindennapi üzletmenetünkbe és különleges projektjeinkbe egyaránt.

A második modul keretében két hónapot fogsz külföldön tölteni szervezetünk egyik irodájában, hogy új látásmódra tehess szert és új emberekkel találkozhass. Az idei program 2020 szeptember elsejével veszi kezdetét.

Értékes fejlődés

Ahhoz, hogy eredményes legyél, a tanulási vágyad nélkülözhetetlen. Pontosan ezért támogat majd mind a kijelölt mentorod, mind pedig a szakmai vezetőd. Az oktatási terved úgy lesz kialakítva, hogy az egyéni elképzeléseid és a fejlődési céljaid összhangban legyenek.

A különböző modulok között természetesen lehetőséged lesz arra is, hogy a gyakornoktársaiddal összeülhessetek különböző közös tréningeken, amelyek során még többet tanulhatsz a személyes vezetésről, és ahol fejlesztheted vezetői és szakértői készségeidet. Egyéni képzéseiden túl te és a többi gyakornok közös képzéseken is részt fogtok venni, hogy fejleszthessétek a problémamegoldó készségeiteket és elsajátíthassátok a hatékony csapatmunka fortélyait

“Az egyik legjobb dolog a Next Generation Programban, hogy különböző országokból és kultúrákból származó, különböző szakmai háttérrel rendelkező emberekkel találkozhatok.”

Albin Andersson, Next Generation Graduate in Sweden 2019/2020

Jelentkezési folyamat

A felvételi folyamatunk több lépésből áll, és sok időt fordítunk arra, hogy megismerjük a jelentkezőket. Egyúttal arra is lehetőséget adunk, hogy megismerj minket. 


A kiválasztás folyamata

Pályázati időszak

Interjúk

Kiválasztás

Referenciaellenőrzés

‹  [Previous] [Next]  ›

Kinek a jelentkezésé várjuk?

Lelkes és innovatív gondolkodású diplomásokat keresünk, akik legfeljebb egyéves tapasztalattal rendelkeznek - hogy segítsenek az Intrumnak az egészséges gazdaság felé vezető úton. 

 

NGP végzősök

Maria Wathne, Graduate 2018/2019

Számomra a program legnagyobb nyeresége az volt, hogy megismerhettem a gyakornoktársaimat, és csoportként fejlődhettünk, valamint megismerhettem az Intrum nagyon széles látókörét.

Nyerges Márk, Graduate 2018/2019

Nagyon tehetséges és nyitott emberekkel dolgozom. Az Intrum egy gyorsan növekvő vállalat, ahol folyamatos kihívások elé állíthatom magam.