Next Generation Program

Azok közé tartozol, akik számára fontos, hogy milyen a jövő vállalata és munkavállalója?

A program

Gyakornoki programunk kihívásokkal teli és életre szóló élményt biztosít, melynek keretében 12 hónapon keresztül van lehetőséged megtapasztalni egy fejlődő nemzetközi üzleti környezetet. Ez egy olyan életre szóló tapasztalat, ahol a fáradozásaid igazán számítanak mind az partnereinknek, ügyfeleinknek, az Intrumnak, a társadalomnak, és legfőképpen neked.
A program három modulra épül, ahol különböző részlegekkel fogsz együtt dolgozni, sokszínű csapatokban, ahol kiépítheted kapcsolati hálódat, és fejlesztheted saját készségeidet, tudásodat. A felfedezési vágyad és a közreműködésed kulcsfontosságú a program során. Lehetőséged lesz tapasztalatot gyűjteni, és betekinteni a mindennapi üzletmenetünkbe és különleges projektjeinkbe egyaránt. A második modul keretében két hónapot fogsz külföldön tölteni szervezetünk egyik irodájában, hogy új látásmódra tehess szert és új emberekkel találkozhass. Az idei program 2020 szeptember elsejével veszi kezdetét.

Jelentőségteljes fejlődés

Ahhoz, hogy eredményes legyél, a tanulási vágyad nélkülözhetetlen. Pontosan ezért támogat majd mind a kijelölt mentorod, mind pedig a szakmai vezetőd. Az oktatási terved úgy lesz kialakítva, hogy az egyéni elképzeléseid és a fejlődési céljaid összhangban legyenek.
A különböző modulok között természetesen lehetőséged lesz arra is, hogy a gyakornoktársaiddal összeülhessetek különböző közös tréningeken, amelyek során még többet tanulhatsz a személyes vezetésről, és ahol fejlesztheted vezetői és szakértői készségeidet. Egyéni képzéseiden túl te és a többi gyakornok közös képzéseken is részt fogtok venni, hogy fejleszthessétek a problémamegoldó készségeiteket és elsajátíthassátok a hatékony csapatmunka fortélyait.


Elvárások

Analyst Graduate - Elvárásaink

Management/Leadership Graduate - Elvárásaink