Válassza ki, mely követeléskezelési szolgáltatásokra van szüksége

Tartozásbehajtás belföldön

Belföldi követeléskezelés

Az ügyfelek fizetési szokásainak terén szerzett professzionális szakmai tapasztalatunkkal segítünk abban, hogy az ügyfélkapcsolatok sérülése nélkül, gyorsabban juthasson hozzá pénzéhez a késedelemben lévő befizetésekből.

Tovább › Belföldi követeléskezelés

Portfóliók értékesítése

Követelésvásárlás

A behajthatatlanként leírt adósságok még mindig értékesek lehetnek. Befektetési csapatunk a nem teljesítő hitelek csomagszintű megvásárlására szakosodott a fedezetlen tartozásoktól az ingatlanfedezetű hitelekig.

Tovább › Követelésvásárlás

Követeléskezelés világszerte

Nemzetközi adósságbehajtás

Ha külföldön is vannak ügyfelei, a határidőre történő fizetés nehézségekbe ütközhet. A 20 országban irodáinkkal és globális partnerhálózatunkkal segíthetünk.

Tovább › Nemzetközi adósságbehajtás

Egyszerűsített globális követeléskezelés

Multinational Collections Hub

Ha vállalatának nehézséget okoz a több országra kiterjedő behajtás kezelése, mostantól egyetlen követeléskezelő partnerrel dolgozhat minden országban.

Tovább › Multinational Collections Hub

Gyakran Ismételt Kérdések

GYIK - Követeléskezelés, tartozásbahejtás | Intrum

Miért érdemes kiszervezni a követelésbehajtást?

Akár kisvállalkozásról, akár nagyvállalatról van szó a távközlési, pénzügyi vagy közüzemi szolgáltatások területén, mi úgy gondoljuk, hogy Önnek arra kell koncentrálnia, amihez a legjobban ért, és nem a kintlévőségek miatt kell aggódnia. A késedelmes fizetések gondos és tisztességes kezelésével az Intrum segít abban, hogy Ön gyorsabban kapja meg pénzét így Ön a vállalkozásának növekedésére összpontosíthat.

Miért érdemes az Intrumot választani?
  • A teljes követeléskezelési folyamat minden fázisának lefedése.
  • Globális elérés,
  • Rendkívül magas színvonalú ügyfélszolgálat
Hogyan tudhatok meg többet az Intrum munkájáról?

Az Intrum az ügyfelekkel különböző módon dolgozik együtt, igényeiktől és követelményeiktől függően. Bármilyen méretű és profilú a vállalkozása, széles körű szolgáltatásainknak és hosszú működésünknek köszönhetően minden bizonnyal rendelkezünk már korábbi tapasztalatokkal az Ön vállalkozásának profiljában is.  Ha további információkat szeretne arról, hogyan segíthetünk Önnek, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kinek a neve alatt futnak a követeléskezelési egyeztetések?

Ez csak Önön múlik. Egyes ügyfelek inkább a mi megbízható és elismert nevünk előnyeit részesítik előnyben, mások azonban inkább a "white label" megközelítést választják, amikor a megbízó márkanevét használva vesszük fel a kapcsolatot ügyfeleivel. Bárhogy is legyen, Ön ugyanazt a nagyszerű szolgáltatást és hozzáférést kapja a technológiánkhoz, adatainkhoz és elemzéseinkhez.

Mit fognak gondolni az ügyfeleim?

Az Intrum etikusan közelíti meg az adósságbehajtást, és az adós ügyfelekkel együttműködve megfizethető és fenntartható fizetési terveket, részletfizetési megállapodásokat állít fel. Megbízóink üzleti működését és sikereit azzal segítjük, hogy gondoskodunk ügyfeleikről, így segítve őket abban, hogy az üzleti eredmények mellett a jó kapcsolatok is megmaradjanak.

Miért érdemes az Intrumot választani?

Globális lefedettség


Javuló likviditás


Kiválóan működő ügyfélszolglat


Jogi szolgáltatás is elérető


Legyen a megbízónk!

We lead the way to prosperous business

További bejegyezések