Miért az Intrumot válassza követeléskezelő partnerként?

Megbízható partnert keres a késedelmes fizetések és a tartozások behajtása terén? Íme néhány az Intrummal való együttműködés előnyei közül

Az Intrum 20 európai országban és Brazíliában található irodáival, földrajzi méretével és piacvezető etikai gyakorlatával ideális partner minden méretű és profilú vállalkozás számára.

  1. Jogi megfelelőség - Mindig naprakész a törvények és előírások tekintetében, így biztos lehet benne, hogy minden behajtási folyamat a törvényi előírásoknak maximálisan megfelel és etikus.
  2. Rugalmasság - A személyre szabott behajtási folyamatok révén Ön gyorsabban juthat pénzéhez, miközben ügyfelei kiváló kiszolgálásban részesülnek. Ezt kis- és nagyvállalatok számára egyaránt tudjuk biztosítani B2B téren.
  3. Ügyfélkapcsolatok - Tudjuk, hogyan kell beszélni az adós ügyfelekkel, és úgy szerezzük vissza pénzét, hogy közben biztosítjuk, hogy az ügyfélkapcsolat ne sérüljön.
  4. Időmegtakarítás - A kifizetetlen számlák követése időigényes. Ha az Intrumra bízza a munkát, több ideje marad arra, amihez a Ön a legjobban ért.
  5. Adatok, elemzések és technológiák - Szakértői fókuszunk lehetővé teszi számunkra, hogy a követelésbehajtási folyamatot minden egyedi esethez igazítsuk, és az ügyfelekkel együttműködve megtaláljuk a legjobb megoldást.
  6. Nemzetköziség - A nemzetközi követelésekkel saját nemzetközi hálózatunkon keresztül dolgozunk.