Vitathatatlan piacvezető

Globalizált gazdaságunkban versenyelőnyt jelent, hogy az Inrum Európa 24 országában , valamint Latin-Amerikában (Brazília) van jelen, és átfogó szakértelmünk lehetővé teszi a hatékony piaci működést. A globális és helyi megoldások ötvözése lehetővé teszi, hogy megismerjük megbízóink és ügyfeleink helyzetét és üzleti tevékenységét.

Egyedülálló földrajzi lefedettségének és méretének köszönhetően az Intrum a világ megkérdőjelezhetetlen piacvezető credit management vállalatcsoportja. Az a vezető szerep azonban nagy felelősséggel is jár. Iparágunkban példaképeknek tartjuk magunkat, és ezzel annak a felelősségét is vállaljuk, hogy új szabványokat, etikai normákat állítsunk fel, és megváltoztassuk az emberek követeléskezelésről alkotott képét. Etikus és fenntartható üzleti gyakorlataink révén iparágunkban referenciaként kívánunk szolgálni minden piaci szereplő számára.

 

Elősegítjük a vállalatok jó teljesítményét azáltal, hogy törődünk az ügyfeleikkel.

Az Intrum fizetési megoldásai, valamint hitelezési és kintlévőség-kezelési szolgáltatásainak köszönhetően a cégek könnyebben hozzájuthatnak eladott termékeik vagy szolgáltatásaink ellenértékéhez. Több mint 100 000 cég növekedését tesszük lehetővé iránymutatásunknak köszönhetően. Célunk, hogy közös értékeket teremtsünk az üzleti világ és a társadalom számára. 

Vezető szerepet vállalunk az egészséges gazdaság felé vezető úton

Közös érdek, hogy a cégek időben hozzájussanak termékeik vagy szolgáltatásaik ellenértékéhez, az ügyfelek pedig megszabaduljanak a tartozás terhétől. Célunk, hogy tartós eredményeket érjünk el és az államigazgatási szervekkel és más érintettekkel partnerségben megteremtsük az egészséges gazdaság alapjait.

A jövő szolgálatában

Az Intrum büszke örökséggel rendelkező vállalkozás, de ami még fontosabb, tudjuk, hogy izgalmas jövő áll előttünk. Hiszünk abban, hogy a digitalizáció és az erős ügyfélközpontúság  iparágunk fejlődésének kulcsa.